LÜTFEN HERKES BU KONUDA BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORSA OKUSUN .
Yazdıklarınızı okudum , ve yazmadan edemedim sizin o wolverine dediğiniz adam . Hulk dediğiniz adam , '' The most powerful heroes '' Listesinde 50 ye giremeyen isimlerdendir . İlk öncelikle Wolverinin Kolu koparsa , kolu çıkmaz canım , Wolverine ve Hulk'un Yenilenme özelliği , Doku bazındadır . Yani rejenerasyon olayıdır . Yani hayati fonksiyonlarının yerine getirilemeyeceği durumda Cisim ölür . Örneğin hulk veya Wolverine'nin Kafasını kesmek gibi .
Size bulabileceğiniz en güncel , ve en doğru listeleyi yazayım . TOP 25 diyelim bilmem artık wolverine dediğinize göre bu karakterlerden birini bile duymamışsınızdır .
1 - One above all
2 - Presence
3 - Angel Spawn
4 - Living Tribunal
5 - The Spectre
5 - Serpent
6 - Galactus
7 - Thanos ( İnfinity gaunlets )
7 - Anit monitor
8 - Abstrack entities
9 - Odin
9 - Tyrant
10 - Phoenix
10 - Eternity
11 - Malebolgia
12 - Zera
13 - Lucifer
14 - Franklin Richards
15 - Beyonder
16 - Dr. Manhattan
17 - Dormammu
18 - Superman prime
19 - Goku
20 - Gogeta
21 - Blackbolt
22 - Darkseid
23 - Gladiator
24 - Destroyer
25 - Omega Spawn
Thor tanrı değil mi ama. Thor diyorum.
Thoru Yazdığım listedeki karakterlerin her biri Saniyesinde alır . Ayrıca Yarı Tanrı dostum
beyler kusura bakmayın ama wampir alucard bence en şahanesi. yalnız öyle bir nosferatuyu ankete koymamak ayıp olmuş :S
ben anlamıyorum süper kahraman diyonuz da marvelvari bir anket olmuş. oylama için japon süper kahramanlarını da eklemek lazım değil mi? bunlar harici marvelda olmayan cok fazla süper kahraman var. gölge adamı bile unutmuşsunuz. ben halşa alucard diyorum en başta adam ölümsüz ve 10000 ruhu vücudunda tasıyor. afedersin ama wolverine, thor veya kaptan america bu adamla mı baş edecek? alucard rulaz bence
İlk öncelikle şu konuda haklısın , Thor veya kaptan america gibi Dünkü çocuklar ona vız gelir . Ama şunu bilesin .
Şu 4 karakter dışında herkes onlara ölümlüdür .
ONE ABOVE ALL
PRESENCE
ANGEL SPAWN
LİVİNG TRİBUNAL
Arkadaşlar TheWaLL kardeşimizinde dedigi gibi bende izledim onu bakın iron man bir sey diyordu aynen ama aynen böle diyordu "HULK SENİ EN GÜÇLÜ ADAMLARIMIZ TOPLANARAK SALDIRSA BİLE DURDURULAMIYORSUN"
Arkadaslar birde marveli yaratan kisi marvel.coma bir mesja yollamıs bunu kopyalayarak koyucagım en guçlu kahramanla ilgili bu
"SEVGILI ARKADASLAR BAY VE BAYANLAR TUM DUNYA EN GUÇLU KAHRAMAN YUZUNDEN BUNALIMA BILE GIRDI BEN DE GERÇI ANLAYAMAM DUNYANIN ÇOĞU 2 KSI IARASINDA KARARSIZ HULK MU SUPERMAN MI ÇUNKU ÖBUR KAHRAMANLARI 2SIDE YENEBILECEK KAPASITEYE SAYIP GELELIM BU 2 KAHRAMANA SUPERMEN HULKTAN DAHA FAZLA OZELLIGE SAYIPTIR FAKAT KAS GUCU OLARAK HULKDAN DAHA AZ AYRICA HULK HER SINIRLENMESINDE GUCU ARTMAKTADIR BEN KARSILASTIRDIM VE HULKUN YENECEGINI SOLUYORUM ÇUNKU HULK HER SINIRLENMESINDE GUCUNE GUÇ KATMIYOR AYNI ZAMANDADA FARKLI OZELLIKLER KAZANIYOR VE BU OZELLIKTE İYİLEŞTIRME::;;BU GUÇ WOLWORINIDE VAR AMA WOLWORINENIN KOLU KOPSA YERINE TAKAMAZ O ONU BILE YAPABILIYOR"
Arkadaslar ben bunu google çeviride çevirdim ve bunu buldum simmdi sizce en güçlü karakter kim hayla bu konuya deva edelim ayrıca okumadan geçmeyın bence bunları okuyun!!
Ayrıca arkadaslar "Dúrgonath" Arkadasımızın dedigi asla olamaz çunku bunuda ben soluyorum marvel yaratıcısı deil buyuk sinirlenmede hulk kırmızıya dönusur hulk resimlerinde görmustursunuz iste o derisi kırmızıya dönustugunde derisine asla ama aslaa en ufak bir zarar gelmez
Yazdıklarının hepsi kendi hayal dünyandaki kurgudan ibaret . Stan lee öyle bir şey hiçbir zaman demedi . Wolverinin kolu kopsa seni çıkmaz . Rejenerasyon olayıdır dediğim gibi . Doku bazında yani .
Ayrıca Hulk'un sinirlenince Kırmızıya dönüştüğü FALAN YOK . Ne güldüm ya . O tamamen ayrı bir karakter . Yani Red Hulk , Hatta birçok çizgi romanda Red hulk , Green Hulk Yani normal Hulk'u öldürüryordu
tek superman diyen bbenim galiba 
Yazdığım Listedeki 30 isimden 30 ' u da Supermani Harcar . Ayrıca Ben Superman'e Kriptonit kaplamalı kılıfı olan bir telefon atsam Supermanin kafasına atsam kafasını yarar .
bence wolverine (sonuçta: filmlere göre örümcek adamı,hulk ı , ve demir adamı yener) batman kalitesiz yapım bence
Bir kere Wolvarine dediğiniz asla Hulk'u yenemez. Hatırlatırım Marvel'e göre Hulk yeryüzündeki en güçlü insan formudur. Diğerlerini de bilemem ama Batman'ı kesin yerle bir eder. Spiderman ve Iron Man'ı da yenemez bence.
Marvel'e göre hulk en güçlü insan formudur diye bir şey yok dostum . Normal insan formunda süper güçlere sahip marvelde o kadar kahraman varki hulk'u Harcayabilecek . .. . .
bence wolverine (sonuçta: filmlere göre örümcek adamı,hulk ı , ve demir adamı yener) batman kalitesiz yapım bence

Wolverin'in Adamantium iskeletinden daha sert ve dayanıklı olan libranyum alaşımı , yani Captain americanın kalkanında bulunan madde , neredeyse yok edilemeyecek dediğiniz adamantiumdan güçlü olan bu maddeyi Thanos bile tek yumruğuyla kırıyor . Wolverine .. ahaha

Bu konuda inanın bana fazla cahilsiniz .
Ben de uzak diyarlardan artık nereden hatırlamıyorum, bir çizgi roman sayısında "Superman mı Hulk mı" tartışması vardı, her çizer kendi karakterine "yener" diyordu. Ama bence Superman'inkinin açıklaması daha bi mantıklı: "Hulk istediği kadar sinirlenip kaslarını şişirsin, Superman onu tuttuğu gibi güneşe fırlatır."
Dostum , ilk öncelikle Ben eskiden kesinlikle superman alır diyordum . Alır hulk'u uzaya fırlatır nefes alamaz ölür hesabı , Ama adam bir ç.r ' de Uzaya fırlayıp uzay gemisini patlatıp yeniden dünyaya döndü . Güneşede gitmişliği vardır allah bilir

, Hala Superman diyorum ama biraz kuşkuluyum , ki Superman Bir çok ç.r'de hulk'u iyi benzetiyordu .
Ankete bakınca bu işin anketle olmayacağı kanısına vardım. Zira herkes birilerinin eksik olduğundan dem vurmuş ve her seferinde ekleme yapılmış. Zaten ankete bakıncada derin il gördüğüm derin Marvel etikisi oluyor. Ama bizim oralarda bi söz vardır; ''DC Yaratır, Marvel kopyalar!''.
DC'den Wonder Woman, Green Lantern ve Flash gibi isimler olmadan olmaz. Ayrıca Hellboy, Spawn, Witchblade, Deadpool, Phoneix, TMNT şeklinde bu liste uzar gider... Zati Japon piyasası Astro Boy'dan başlar Sailoor Moon'a kadar uzanır . Dikkat ederseniz ikisi arasında dağlar kadar fark. O yüzden işin o kısmından hiç bahsetmiyorum...
Bana gelirsek oyumu tek kişiye veremiyeceğim. Karizma açısından Wolverine, dış görünüş olarak Spawn, güç olarak Dr. Manhattan ve senaryo bağlamında ise Batman favorimdir. Mangalarda ise her ne kadar süper hero janrına sokmak güç olsada Lone Wolf & Cub'ın ana karakteri Ogami Itto'yu tek geçerim. Ama bu değerlendirmemde güç faktörü hiçbir rol oynamıyor. Ama illa birini seçeceksem bu Son Goku olur 
Phoenix bile Manhattan'ı öldürür . Marvel evreninde Ölümü ve yaşamı kontrol eder . Death 'da var aslında marvelde ama malum bir sürü çelişki var , bunuda göz ardı ediceksin . .
Sayfa 4 ' te ilk başta'ki Listeyi oku bence . Ayrıca Spawn , Yani Marvel evreninde , Evreni yaratan One above all ' ve Dc 'de Evreni Yaratan , Presence ' den Sonra en güçlüsüdür . Normal spawn değil tabiki Yani hellspawn değil .
Spawn Malebolgia ( Cehennem Lordu ) ile yaptığı savaş sonrasında aldığı yaralar sebebiyle ölüyor . Ve birden '' Mother '' Evrenin Yaratıcısı görünüyor , yani tanrı . Ve Yaşam ağacından Spawn'a bir meyve veriyor . Spawn yeniden diriliyor . Mother Sen ölüp dirildikten sonra Tanrı ve Şeytan'dan güçlü olacaksın diyor . Ama bu Spawn , Eski Spawn değil . Cehennemin 7. katında üretilmiş Symbiote'u yok , Pelerini yok , Artık 4 Metre boyunda Kanatları olan , Her türlü , Sınırsız güce sahip '''' ANGEL SPAWN ''''' Geliyor . Hatta Cehennem ve Cennet arasında yapılacak son Savaşda , Cehennem ve Cennetin tüm ordusunu , En güçlü savaşçı melek Zerayı , Tanrıyı ve Şeytanı , Tüm İnsanlığı , Hatta TÜM EVRENİ Tüm gücünü serbest bıraktığı için yok ediyor . Bunların sonrasında Tamamen yeni bir dünya yaratıyor . Ve yeni bir evren . En sevdiğim karakterdir . Angel Spawn hali en az eski spawn kadar şekil