Tom Felton'ın yeni çıkacak olan filmi
The Disappeared'ın sitesi Tom'un karakterinin farklı sahnelerde görüldüğü yeni görüntülerle sitesini güncelledi. Filmin fragmanı için
tık!Ayrıca
Feltbeats.com, Tom'un oynayacağı dedikodularının yer aldığı Emma of Lulworth Cove'ın yazarı Ray Stokes'la konuştu. Ray, Tom'un filmde romantik başrol oyuncusu olarak görülme olasılığı hakkında yorum yaptı.
'Bence Tom bu film için mükemmel.' diyor Stokes. 'Tom'un yaşı rol için uygun. O diğerlerine nazaran daha az romantik bir oyuncu olarak biliniyor ve bu onun değişimi için bir şans.'
Stokes ayrıca neden Tom'un Robbie rolü için mükemmel olacağını hissettiğini açıkladı. 'Tom İngiliz ve biz de İngiliz bir erkek başrol oyuncusu istiyoruz çünkü Emma -bayan başrol oyuncusu- Amerikan. O böyle duygusal ve emek isteyen bir rol için yeterince duyarlı ve zeki. Tom'un bu rolü oynamasından ikimiz de çok memnun oluruz.
Şimdilik Tom'un bu filmde oynayacağı onaylanmadı.
Kaynak:
tık.Güncellendi:UHP Tom'un ajansıyla bir görüşme yaptı ve Tom'un 'Ray Stokes'la konuştum ve bana bir öneride bulundu. Anlaşmayı daha kabul etmedim çünkü ilk önce birkaç şeyi gözden geçirmeliyim. Ray Stokes'a kabul ettiğimi söylemesi hakkında izin vermemiştim.' dediği bildirildi.