Kayıt Ol

Harry Potter Haberleri

Çevrimdışı PhoenixMan

• 919
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: SyFy Genre Ödülleri Harry Potter'a!
« Yanıtla #1890 : 25 Ağustos 2008, 22:00:23 »
Zümrüdüanka Yoldaşlığı en iyi film mi? Emma en iyi aktris mi? Şaka mı bu? Komplo? Ya da kabus?
Cansuya ilk defa katılıyorum... :P ;D Şaka mı bu, 1 Nisana da çok var halbu ki yazık yazık... Iron Mani nasıl geçer anlyamadım... Yok ya gerçekten bir şeyler dönüyor bu işlerin arkasında... :hönk :hönk

Çevrimdışı Lucilla Clarté

• 935
    • Profili Görüntüle
Bollywood Modeli Harry Potter karşınızda; Hari Puttar.
« Yanıtla #1891 : 26 Ağustos 2008, 00:03:42 »

Bollywood yapımı olan "Hari Puttar - A Comedy of Terrors" filmi Eylül ayında Hindistan sinemalarında yerini alacak. Ancak ünlü 'Harry Potter' serisiyle dalga geçen komedi filmi, Hollywood'un tepkisine yol açtı.

Amerikan Warner Bros. firması, 'Harry Potter' markasına zarar vereceğini ve telif haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle Bombay Yüksek Mahkemesi'nde dava açtı. Hintli Mirchi Movies firması tarafından çekilen film, 10 yaşındaki Hintli bir çocuğun İngiltere'ye yaptığı yolculuğu ve yaşadığı maceraları komik bir dille anlatıyor.

Warner Bros.'dan yapılan açıklamada, "Hari Puttar ismi konulan filmin üretimi ve dağıtımı ile ilgili yargı işlemleri başlatıldı. Warner Bros., fikri mülkiyet haklarını korur ve onlara değer verir. Bu bizim politikamızdır ve tartışmaya açık değildir" denildi.

Mirchi Movies sözcüsü Muniş Purii ise, 'Hari Puttar' isminin haklarını 2005'te aldıklarını belirterek, "Maalesef Warner Bros. filmin dağıtımını ve yayınlanmasını engellemek için böyle bir dava açtı. Bence bu ismin 'Harry Potter' ile uzaktan yakından alakası yok" dedi.

12 Eylül'de gösterime girecek filmin başrollerini Bollywood'un ünlü oyuncuları Sarika, Jackie Shroff, Zain Khan ve Saurabh Shukla paylaşıyor. Bollywood bünyesindeki yönetmenler, zaman zaman Hollywood'un ünlü yapımlarıyla ilgili komik taklitler çekiyor. Evde Tek Başına (Home Alone) serisi de Bollywood'un "gazabına uğramış", Hindistan'da farklı versiyonlarla izleyiciyle buluşmuştu.

Kaynak: HaberTürk.

Çevrimdışı Nirnaeth

• 848
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bollywood Modeli Harry Potter karşınızda; Hari Puttar.
« Yanıtla #1892 : 26 Ağustos 2008, 00:07:13 »
Barry Trotter kadar komik ve başarılı olursa süper olur. Ama şu Hayri Pıtır olayı gibi olursa berbat olur.. Bakalım hangisi olacak =)

Çevrimdışı pleasant^^

• 1642
  • Rom: 12
  • bitch is back to the town.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1893 : 26 Ağustos 2008, 00:25:47 »
Bugün gördüm kendisini. :lve Hint filmlerine dalgasını vurmalı,kötülenmemeli,sevinmeli,bi Bollywood filmine neden böyle ısındım bilmiyorum ama,laan.Siz zaten her delikte iç çamaşırınızı arayın,diyorum Warner Bros amcaya.
O afişteki çocuk da,Mohindır'ın rüyalarına girip zçtın olum sen diyen eleman,yok eğer aksini söylüyorsan tanıt bana nerden tanıyorum,ömrümde Bollywood falan görmedim ben,Hint hele hiç görmedim,ama bu çocuğu tanıyorum.
Bekliyorum,izliiiiyceeeeem. :P

so you ride yourselves over the fields and you make all your animal deals and your wise men don't know how it feels to be thick as a brick.

Çevrimdışı Sophié

• 836
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
    • Sinek Alkışı
« Yanıtla #1894 : 26 Ağustos 2008, 00:39:16 »
Lütfen Barry Trotter şeklinde olsun bunu istiyorum ya. Bollywood filmlerinden pek haz etmesemde izlemeyi denicem :P.

too much sugar 
tb

Çevrimdışı Elizabeth~

• **
  • 272
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1895 : 26 Ağustos 2008, 03:03:08 »
Sevmedim,sevmiyorum. İsmini Harry Potter'a benzetmeye çalışmak filme ilgiyi çekmek için. Bilmem,hoşuma gitmiyo benim. :hemk

Edit:Kazansın Warner Bros işte,özgün olunsun biraz :hemk

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Rupert, Emma'yı öpmek istemiyor!
« Yanıtla #1896 : 26 Ağustos 2008, 17:55:54 »
bence hiçte doğal değil eğer biraz profesyonel olsaydı 7 sene boyunca çalışıpta ona kardeş gözü ile bakmazdı sadece sıradan bi rol arkadası olarak bakardı kanımca  >:( rupert i severdim ama bundan sora suratına bakarsam namerdim

Katılıyorum. Oyunculuk sadece çekimlere bakmaz yani bunu ardı vardır bi de...
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

Çevrimdışı Khazidhea

• 515
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Emma Watson Beyaz SHOW a geliyor
« Yanıtla #1897 : 26 Ağustos 2008, 18:57:23 »
fiyuwww gelsin gelsin hep merak etmişimdir nası bi kız die :D
You can win thousand fights, but you can only lose one!

Çevrimdışı Khazidhea

• 515
    • Profili Görüntüle
Ynt: Melez Prens'ten bir resim daha!
« Yanıtla #1898 : 26 Ağustos 2008, 19:03:04 »
ohhh ohh maşşallah ronu paylaşamadınız bee :D bu kadarmı çekici bi çocuk kardeşim  :P

Çevrimdışı Khazidhea

• 515
    • Profili Görüntüle
Ynt: CherryBomb'dan Rupert'ın İlk Fotoğrafı. [güncellendi.]
« Yanıtla #1899 : 26 Ağustos 2008, 19:05:15 »
ahahaha dağıtmışlar suratını hahaha ii olmuş emmayı öpmeyi reddedersen bu olur işte :D

Çevrimdışı Lucilla Clarté

• 935
    • Profili Görüntüle
Umbridge En Kötü Öğretmen!
« Yanıtla #1900 : 27 Ağustos 2008, 02:06:50 »

School Gate, -The Times Online'ın eğitim blogu- filmlerdeki en kötü 15 öğretmeni listeledi. Listenin başına da Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminden Umbridge oturdu.

Alıntı
1) Dolores Umbridge (Imelda Staunton) in Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda:

Pembe bir görüntüsü olabilir ama o sadece acımasız değil, düpedüz kötülüğün kendisi.

Pam Ferris (Azkaban Tutsağı'ndaki Marge Hala'mız) de Matilda'daki Agatha Trunchbull rolüyle ikinciliği kaptı.

Çevrimdışı Elizabeth~

• **
  • 272
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Umbridge En Kötü Öğretmen!
« Yanıtla #1901 : 27 Ağustos 2008, 02:29:19 »
İyi bi tercih yapmışlar,mide bulandırıcı bir öğretmen cidden :hemk

Çevrimdışı veritaserum

• 1112
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1902 : 27 Ağustos 2008, 09:20:27 »
İyi bi tercih yapmışlar,mide bulandırıcı bir öğretmen cidden :hemk
katıldım sana :P
Önce, büyük büyük düşündüm;
Sonra büyük büyük yaşadım.
Ne varsa, onlar aldı.
Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı.

Çevrimdışı PhoenixMan

• 919
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1903 : 27 Ağustos 2008, 10:28:31 »
Aklıma zaten başka bir isim gelmiyor... İlk defa HP filmleri ile ilgili doğru bir tespit... Tebrik etmek lazım School Gate'i... :D

Çevrimdışı Nirnaeth

• 848
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1904 : 27 Ağustos 2008, 12:34:57 »
Evet, Anday'a katılıyorum, ilk defa mantıklı bir laf etti. :P Quirel de kötüydü ya ikinci o olsaydı keşke. :P

Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

« Yanıtla #1904 : 27 Ağustos 2008, 12:34:57 »