Ben JKR olsam oturur ağlardım. 
Çüş.
Hayır resme olaya falan değil de yorum(lar)a çüş.
Şimdi çok uzun yazmak istiyorum ama, bi de ters yönde düşünen arkadaşların da kalbini kırmak da istemiyorum..
Tamam, böyle kameralar önünde falan yapılırsa hakkaten de biraz reklam kokan bi hareket, ama çocuk(adam?) zaten hastalığıyla,sağlığıyla,parasıyla puluyla hep gündemde bi insan. O kadar da gerek yoktu.
İçinden gelmiş olamaz mı? Ayrıca küçük çocuklar neden bundan etkilensin ki? Ha, tamam etkilendi diyelim, ileride yapacağı tercihleri o kadar etkilemez bence bu olay. Hatta hafızasından silinip gider. Ayrıca o seçim zaten kişiye kalmış bişeydir ve bu seçime saygılı olmak lazımdır.
Haksız mıyım? Yani vidyoyu izlemeden böyle damdan düşer gibi yapılan bi yorum oldu, kusura bakmayın ama bunu doğa dışı olarak gören ve iğrenen kişiler oldukça insanlık bi yere gidemez.
Tamamen taraflı bi yorum yapılmıştır, beğenilmezse kaldırılabilir, ama beni çok üzersiniz.
Bitti.
p.s.: daha uzun olacaktı ama baba insanının bilgisayarı fethetmesi nedeniyle düşünce bütünlüğüm yarıda kesildi. ortaya çıkan şey özetin özetidir.