Tartışılan ve haber olan şey komik. Hiçbir sanatsallığı yok. Çocukça bir davranış. Bir filmde oynuyorsan senaryosunu okumuş, beğenmiş bu işe gönül vermişsin demektir. Yani filmden sanatsal bir açıdan beklentin vardır ve bu beklentiyi karşılamak için her şeyi yaparsın
O zaten yapmayacağım dememiş, yapmak istemiyorum da dememiş. Ama bu konuda sorulan bir soruya böyle bir cevap vermiş. Bu durumun onun için garip ve rahatsızlık verici olacağından bahsetmiş. Ama bu işi yapacak sonuçta zamanı geldiğinde. Sonuçta öpüşme sahnesi olan başka bir filmde de oynamıştı ve aynı türde bir açıklama ordaki rol arkadaşı için yapılmamıştı. Evet, dediğin gibi bu işe gönül vermişse o işi en iyi şekilde yapması gerekir ki daha olmamış bir durumdan söz ediyoruz.
Gerek öpüşme ya da yüksek bir yerden atlama ya da ata binme, aktör ve aktrisler için zor gelebilir, rahatsızlık verici olabilir, bu konuda yorumlarda bulunma hakları vardır sanıyorum ve bu zorluklara rağmen rollerini yapıyorlar.. Ne hissettikleri, ne zorluklar çektikleri sorulduğunda da cevap vermeleri gerekir sanırım?
Buarada Rupert hayranı falan da değilim, ama bu konudaki düşüncelerimi söylemek istedim. =)