Kayıt Ol

Harry Potter Haberleri

Çevrimdışı SeD

• 877
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mutlu Yıllar Percy!
« Yanıtla #1845 : 22 Ağustos 2008, 15:12:38 »
hiiii yuh nası o kladar büyük oluyor ki bu yaf yaf :P hep kandırıyorlar bizi zate :P
Iıı şöyle sanırım mesela ben 4. kitaptayım o zaman 1994 yılında oluyolar da bu gerçekten bana da büyük geldi ??? :P :S ;D

• gulyabani
  • **
  • 115
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1846 : 22 Ağustos 2008, 15:14:02 »
Mutlu yıllar xD
^^ Happy New Year..! ^^

Çevrimdışı pleasant^^

• 1642
  • Rom: 12
  • bitch is back to the town.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Rupert, Emma'yı öpmek istemiyor!
« Yanıtla #1847 : 22 Ağustos 2008, 15:21:19 »
Yok lan o Cherry'li filmde sevişme sahneleri varmış,ne diyorsun. :P
Daniel'a söyleseler öp diye,hemen öpecek ama işte kitaplara göre gidiyorlar. :P

so you ride yourselves over the fields and you make all your animal deals and your wise men don't know how it feels to be thick as a brick.

• gulyabani
  • **
  • 115
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1848 : 22 Ağustos 2008, 15:23:06 »
İstemiyosa öptürmesin lan :=) Ben çok memnun olurum şahsen :=) Öpmesin ya baane :P 2. filmin sonunda Hermione taşlaştıktan sonra düzelince koşa koşa Harry ye sarılıyodu bide Ron a sarılması gerekiyodu ama Emma o kadar kişi içinde utandığı için onla sarıltmamışlarıdı felan yane :P :hönk (Bu hönk neden çalışmıyo yaa ??? edit: çalıştı :P )

Katılıyorum :D
^^ Happy New Year..! ^^

Çevrimdışı PhoenixMan

• 919
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1849 : 22 Ağustos 2008, 15:53:18 »
Iıı şöyle sanırım mesela ben 4. kitaptayım o zaman 1994 yılında oluyolar da bu gerçekten bana da büyük geldi ??? :P :S ;D
14 yıl önce 18 yaşında bunda şaşılacak bir şey göremiyorum ben... :D

Çevrimdışı zuzu

• **
  • 110
  • in the twilight..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1850 : 22 Ağustos 2008, 16:35:41 »
Bence böyle hissetmesinin profesyönellikle bir alakası yok. Yani 7 senedir birlikte çalışıyorlar, eğer farklı şeyler hissetselerdi çoktan çıkarlardı.. Hepimizin olmuştur, karşı cinsten kardeş kadar yakın hissettiğimiz arkadaşlarımız. Şimdi bu arkadaşımızı öpmek zorunda kalsak (lips to lips of course ;D )  kendimizi kötü yada garip hissetmez miydik?   :-\
stranger things could never change my mind, i've got to take it on the other side..

Çevrimdışı Huor Eärfalas

• 620
  • Rom: 6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1851 : 22 Ağustos 2008, 17:08:11 »
Yapış olm rup aklın varsa yapışırsn  :P
Yapışmassan tüküreyim suratına senin :P

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1852 : 22 Ağustos 2008, 17:31:57 »
Tartışılan ve haber olan şey komik. Hiçbir sanatsallığı yok. Çocukça bir davranış. Bir filmde oynuyorsan senaryosunu okumuş, beğenmiş bu işe gönül vermişsin demektir. Yani filmden sanatsal bir açıdan beklentin vardır ve bu beklentiyi karşılamak için her şeyi yaparsın (Nicholas Cage'in uyuşturmadan iki dişini çektirmesi yada Brandon Lee'nin kazara yediği kurşunla ölmesi gibi).

Böyle bir açıklama yapmak ise tamamen prim beklentisindendir ve kendini halka farklı bir şekilde tanıtma isteğidir.
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!

Çevrimdışı Elizabeth~

• **
  • 272
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1853 : 22 Ağustos 2008, 17:53:38 »
Ben zuzu'ya katılıyorum,7 yıldır istisnalar haricinde nerdeyse her gün birbirlerini görüyolar.Film çekimi dışında röportajlar,galalar vb. Ve eğer birbirlerine bir çekim duymuyolarsa kardeş gibi olmaları normaldir.RUpert 'öpmicem ' dememiş ki zaten, sadece garip olacağını belirtmiş.

Çevrimdışı pleasant^^

• 1642
  • Rom: 12
  • bitch is back to the town.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1854 : 22 Ağustos 2008, 18:12:42 »
Rupert'ı anlamıyorum ama.Daniel'ı çıplak görmek garip gelirmiş,Emma'yla öpüşmek garip gelirmiş. :P Bu çocuğun cinsel hayatını merak etmekteyim. :P Ahaha,tamam rahat bırakıyorum konuyu. :P

so you ride yourselves over the fields and you make all your animal deals and your wise men don't know how it feels to be thick as a brick.

Çevrimdışı zuzu

• **
  • 110
  • in the twilight..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1855 : 22 Ağustos 2008, 19:27:33 »
Tartışılan ve haber olan şey komik. Hiçbir sanatsallığı yok. Çocukça bir davranış. Bir filmde oynuyorsan senaryosunu okumuş, beğenmiş bu işe gönül vermişsin demektir. Yani filmden sanatsal bir açıdan beklentin vardır ve bu beklentiyi karşılamak için her şeyi yaparsın

O zaten yapmayacağım dememiş, yapmak istemiyorum da dememiş. Ama bu konuda sorulan bir soruya böyle bir cevap vermiş. Bu durumun onun için garip ve rahatsızlık verici olacağından bahsetmiş. Ama bu işi yapacak sonuçta zamanı geldiğinde. Sonuçta öpüşme sahnesi olan başka bir filmde de oynamıştı ve aynı türde bir açıklama ordaki rol arkadaşı için yapılmamıştı. Evet, dediğin gibi bu işe gönül vermişse o işi en iyi şekilde yapması gerekir ki daha olmamış bir durumdan söz ediyoruz. :) Gerek öpüşme ya da yüksek bir yerden atlama ya da ata binme, aktör ve aktrisler için zor gelebilir, rahatsızlık verici olabilir, bu konuda yorumlarda bulunma hakları vardır sanıyorum ve bu zorluklara rağmen rollerini yapıyorlar.. Ne hissettikleri, ne zorluklar çektikleri sorulduğunda da cevap vermeleri gerekir sanırım?

Buarada Rupert hayranı falan da değilim, ama bu konudaki düşüncelerimi söylemek istedim. =)
stranger things could never change my mind, i've got to take it on the other side..

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1856 : 22 Ağustos 2008, 20:55:43 »
Bu işi yapacaksa bile böyle bir açıklama yapması prim içindir yine de bana sorarsanız.

Çevrimdışı Herr Mannelig

• 924
    • Profili Görüntüle
Ynt: J.K. Rowling Favori Yazarlar Listesinde!
« Yanıtla #1857 : 22 Ağustos 2008, 21:02:47 »
Yetişkinler mi oylamış? Ronald Dahl 2. sırada eserleri güzeldir de yetişkinlerin seçeceğini düşünmezdim onu. Rowling'in de ilk 20 de olmasının saçmalık olduğunu biliyoruz tabiki. Yine de halk oylaması işte yoksa OScar Wilde 'i Charles Dickens'ı Shakespeare'i geçebilecek biri değil.

Şüpheliyim. Oscar Wilde çok başarılı bir yazardır, bir yazar olduğu kadar düşünürdür. Charles Dickens ingiliz edebiyatına yön vermiştir.  Ama herşeyden öte allah aşkına Shakespeare neden o sırada? Biri açıklasın neden o sırada o mükemmel tiyatro yazarı? Neden rowling'in gerisinde ingiliz edebiyatının en güçlü kalemi?

Çevrimdışı Lucilla Clarté

• 935
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: J.K. Rowling Favori Yazarlar Listesinde!
« Yanıtla #1858 : 22 Ağustos 2008, 21:09:27 »
Lewis da çok çok iyi Jo'dan ona bakarsanız. Oylayanların sorunu sanırım bu da. :P

• 1512
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1859 : 23 Ağustos 2008, 12:17:32 »
Zorlamayın çocuğu canım öpmesin aaa ;D Kank sana katılıyorum koştu koştu Harry*e sarıldı ah yavrum Ronald*m kaldı öyle tokalaştı gerüü  :hemk Neyse her kafadan farklı yorum çıkıyo.. ;D