devamı ansiklopedi olmalı bencede zaten tadını yeteri kadar kaçırdı jk dumbumu bile gay yaptıktan sonra kimi ne yapar artık bilemiyorum
Süper ya aile ağacına bak Fred kmseyle evlenmemişmi şimdi
"Time Magazine'e konuşan 42 yaşındaki yazar JK Rowling, serinin en büyük fanı 14 yaşındaki kızı Jessica'nın bu karanıda etkili olduğunu dile getirdi. "Anne, Harry Potter'ı yazmaktan vazgeçmen bana ve diğer hayranlara büyük haksızlık, lütfen devam et" diyen kızının ısrarlarına dayanmakta zorlanığını söyleyen Rowling, ancak serinin ana karakteri Daniel Radcliffe'in (sanırım Harry kastedilmiş ) eskisi kadar ağırlıkta olmayabileceğinin altını çizdi. Şu sıralar en büyük keyfinin 4 yaşındaki oğlu David ve iki şaşındaki oğlu Mackenzie olduğunu söyleyen yazar, geçen Temmuz ayında piyasaya çıkan "Harry Potter And The Deathly Hallows" dan sonra seriyi bitirdiğini ilan etmişti."
Bence 8. kitap çıkmamalı.Seri tam bitmesi gereken yerde bitti,ve voldemort öldü.(bi daha geri gelmesi imkansız,çünkü onun öldürdüğü insanlar geri geldi. )Böyle bir yalan habere inanmamak lazım,böyle bişey olsaydı önce j.k rowlingin kendi sitesinde yayınlanırdı.(ve birçok Harry Potter sitesinde.)Ben çıkmasını istemiyorum açıkcası,çıkmazda zaten İnanmayın bence
Alıntı yapılan: Selphie - 01 Ocak 2008, 17:54:38Bence 8. kitap çıkmamalı.Seri tam bitmesi gereken yerde bitti,ve voldemort öldü.(bi daha geri gelmesi imkansız,çünkü onun öldürdüğü insanlar geri geldi. )Böyle bir yalan habere inanmamak lazım,böyle bişey olsaydı önce j.k rowlingin kendi sitesinde yayınlanırdı.(ve birçok Harry Potter sitesinde.)Ben çıkmasını istemiyorum açıkcası,çıkmazda zaten İnanmayın bence öldürdüğü insanlar geri geldi derken??????