Açıkçası bu tip girişlere sahip Bilim Kurgu hikayelerinden hoşlanmam. Daha çok, sanki her şeyi biliyormuşuz ve o dönemde yaşıyormuşuz da, bize günlük bir hikaye anlatıyormuş gibi olan hikayeler daha çok hoşuma gider; Üstad Issac Asimov'un ve Üstad Stanislaw Lem'in hikayelerinde olduğu gibi.
Ancak yine de, buralarda Bilimkurgu hikayesi görmek çok hoş. Devamını bekliyorum. 
Not: Bilimkurgu aşkım tuttu benimde... O kadar X-Files, aşırı dozda Stanislaw Lem ve Bu hikaye üst üste gelince...
Asimov'un hikayeleri gibi olmasını isterdim ancak bunu uzun zaman önce yazıp bir kenara attığım için değiştirmek istemedim, orijinaline yakın bir halde tekrar düzenledim. Diğer bölümlerde kendini hikayedeki yaşam ile bütünleştirebilirsin belki.
Biraz uzun ve daha açıklayıcı bir bölümle yakın zamanda geleceğim

.
Bir kaç yazım hatası dışında bir şey bulamadım 
Çok güzel bir giriş olmuş bence, devamını bekliyorum. İhtiyar kimle konuşuyor, öykü nasıl bitecek merak ediyorum doğrusu. =)
Ellerine sağlık.
Biz bu işin üzerine hayatını vermiş yazarlar değiliz, elbette birkaç hatamız olabilir. Bu hataları aramak yerine hikayenin tadını çıkarmaya ne dersin?
Çok teşekkür ederim yorumun ve ilgin için

.
50 senede bu kadar değişir miyiz bilemedim şimdi.
Eleştirecek bir şey göremedim, güzel bir başlangıç olmuş. Beğendim evlat, devamını bekliyorum.
50 senede neler olur bilemiyorum. Benimkisi bir öngörü değil, olmasını istediğim bir ütopya. Hikayemin başındaki geleceği düşlemiyor değilim.
Bu yorumlarla beni yazmaya daha çok itiyorsunuz, çok teşekkür ederim.
çok güzel bir yazı olmuş.Çok beğendim.
devamını bekliyorum 
Beğenmenize çok sevindim. Dediğim gibi yakın bir zamanda yeni bölüm ile devam edeceğim.