Mini dizi olacağı kesin değil. Eğer mini dizi olursa flashbacklerle fazla bir şey açıklayamazlar.
Berre, dediğin gibi bazı şeylerin uzatılması insanı bıktırabiliyor. Özellikle tv dizilerinni sakız gibi uzatılması insanı izlediğine izleyeceğine bin pişman ettiriyor. Ancak Avatar'da şöyle bir durum var ki; o da, avatar çemberinin devam etmesinden ötürü illa ki yeni bir avatar gelecekti. Bu durumda hem Aang zamanındaki boşlukları doldurmak için bir fırsat hem de bize başka bir avatarı tanımamız için bir şans verir.
Daha önce sadece, (Dikkat spoiler geliyor!)
Aang son bölümlere doğru avatar Roku dışında, ondan önceki avatarlarla konuştuğunda onlarla tanışmıştık.
Bu defa sırası gelen biri boy gösterecek.
Konu Aang'in oğlunu ana karakter yapsaydı gerçekten "aman ya uzatmasalardı tadın bıraksalardı" derdim. Ama Aang'in oğlunun, hele de bir hoca olarak, bulunması pek bir hoşuma gitti
.
Steampunk şehir olayı da var tabii. Evet o Hava Tapınağı'ndaki uçuk mucitin yaptıkları ya da Toprak Krallığı'nda Aang'in arkadaşı(ama 100 yıl içinde doğal olarak yaşlanmış) kralın icatlarıyla dolu bir şehir var. Ayrıca, ateş bükücülerden temizlenen yeni dünyada yeni düşmanlar boy gösteriyor.
Kısaca, evet avatarlar dünyayı kurtarmak için vardırlar ama bu kızın da kurtarmayacağı ne malum
?
Not: Rica ederim, ben de o kadar sevindimki dün bütün gün yüzümde salak bir sırıtışla gezdim