Kayıt Ol

Grimoire

Çevrimdışı Baal Adramelech

• 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Grimoire XI - Seviye
« Yanıtla #15 : 25 Ekim 2010, 23:59:59 »
Şüphesiz ki, bu sıralarda bazı konularda çok deneysel takılıyorum. Bakınız boromir ile olan mesajlaşmamız;

Örnek 1
Alıntı
"N'oluyor lan. Boromir spamcı sen de arkasından yorum yapan adam oldun iki dakikada. kaç senelik aylık konuları çevirip çevirip nerenize yorum yapıyorsunuz anlamadım ki. Hiç yakıştıramadım, daha olgun şeyler beklerdim."

Görüldüğü üzere ilk örnekte rasyonel bir insanmış gibi davrandım. Sonuç, bir taraf için gayet iyi diğer taraf içinse gayet yıkıcı idi. Şayet, yakıştıramadım dediğim birey 'adam haklı beyler' dedi, hatasını anladı. Diğer tarafla ise, gecenin geri kalanında verebileceğim en rasyonel cevaplara sahip küçük bir mesajlaşma geçti aramızda. Örnek 2'de görebilirsiniz.

Örnek 2
Alıntı
Boromir:
'Lanlı munlu konuşma. Ben de sana yakıştıramadım. Öncelikle spam nedir onu söyle ona göre konuşalım. Saygılı ol. Eski konulara baktım herkes benim gibi takılıyor Zeus hakkında. Kusura bakma ama Pezevenk diyen bile var. İşin şaka kısmıyla yaklaşırım ben konulara.'
Ben:
'Hömöhöbö öhöhmhöhö'
Boromir:
'Töbe Töbe ben senle uğraşamam arkadaşım. Allah rahatlık versin sana. Böylelikle senin seviyeni de anlamış oldum.'
Ben:
'Ömnönönöhöh'

Görüldüğü üzere, yeni yöntemler, yeni denemeler... Sanırım başarısız bu ama en azından seviyemi anlamış olduk. Napalım. Can'ın da dediği gibi, Kısmet.

Affedersiniz de, bütün mesajlarınızı toplasam benim bir mesajım kadar harf çıkar mı çok merak ediyorum. Önce yemek ye, sonra ne bok yersen ye. Hatta ilk defa sembolik olarak kullandığım bir şeyin açıklamasını yapayım, anlamayanlarınız olursa diye. Çünkü bunun anlaşılmaması canımı çok sıkar oldu. Şöyle ki. 'Önce kendine bak, sonra başkalarının seviyeleri hakkında yorum yap' anlamına geliyor. Çaktın?

Hmpf.

Not: Onuncu ve On birinci yazıları böyle yapmayı planlamıyordum ancak şartlar ve akabinde gelişen olaylar gerektirdi. On ikinci yazı bir sonrakine hazırlık gibi olacak ve On üçüncü yazı oldukça soyut bir yazı olacak. Normalde ne yazacağımı planlamam ancak, On üç benim için özel bir sayı. Bu nedenle gerçekten 13'e uyacak bir şeyler yazana kadar yazdığım her şeyi silmeyi planlıyorum. Böyle de takıntılıyım 'hahaha'.

Pff.
#rekt

Çevrimdışı Baal Adramelech

• 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Grimoire XII - Danse Macabré
« Yanıtla #16 : 04 Kasım 2010, 20:08:28 »
Aslında bu yazının adını "Bir şarkının anatomisi" yapacak ve All Along the Watchtower aslı şarkı hakkında düşündüklerimi yazacaktım ancak sonra bunun boş bir yazı olacağını fark ettim. Şimdi ise çok daha kısa bir yazı ve çok daha -belkide- dolu bir şey var aklımda.

Uzun zamandır buraya bir on üçüncü yazı yazmayı düşünüyordum hatırlarsanız. O yazı hakkında çok düşündüm. On üçüncü için çok güzel bir planım var çünkü artık on üçüncü yazı diye bir şey yok. On üçüncü yazı, bu klavyenin üstüne basan parmakların ötesinde, üstünde.

Kafanızı kaldırın ve ekrandan uzaklaştırın biraz. Aklımdaki on üçüncü yazıyı belki foruma yazamam, uzun sürer. Kafanızı kaldırıp uyanın, duygu dediğiniz ve hissettiğinizi sandığınız; Düşünce dediğiniz ve savunduğunuz şeylerin ne kadar eski uydurmalar olduğunu görün. Bunu yapmak zorunda değil kimse elbette.

Ancak o zaman benim herkesin 'aptal' olduğu ve insanların sadece potansiyel zeki olarak kaldıkları düşüncem asla yanılmayacak. Zeki insanlar olduğunu düşünüyorum, ancak biriyle tanıştığımda o kişi potansiyel salak değildir, potansiyel zekidir.

Zeka ve Salaklık konusuna fazla kafa yorduğumu düşünenler yanılıyorlar. Ben uyandırma servisi değilim, salaklar ve zekiler pek umurumda değil. Ben bir kere dürttükten sonra umursamayan oda arkadaşıyım daha çok.

Bol şans.
#rekt