Şüphesiz ki, bu sıralarda bazı konularda çok deneysel takılıyorum. Bakınız boromir ile olan mesajlaşmamız;
Örnek 1
"N'oluyor lan. Boromir spamcı sen de arkasından yorum yapan adam oldun iki dakikada. kaç senelik aylık konuları çevirip çevirip nerenize yorum yapıyorsunuz anlamadım ki. Hiç yakıştıramadım, daha olgun şeyler beklerdim."
Görüldüğü üzere ilk örnekte rasyonel bir insanmış gibi davrandım. Sonuç, bir taraf için gayet iyi diğer taraf içinse gayet yıkıcı idi. Şayet, yakıştıramadım dediğim birey 'adam haklı beyler' dedi, hatasını anladı. Diğer tarafla ise, gecenin geri kalanında verebileceğim en rasyonel cevaplara sahip küçük bir mesajlaşma geçti aramızda. Örnek 2'de görebilirsiniz.
Örnek 2
Boromir:
'Lanlı munlu konuşma. Ben de sana yakıştıramadım. Öncelikle spam nedir onu söyle ona göre konuşalım. Saygılı ol. Eski konulara baktım herkes benim gibi takılıyor Zeus hakkında. Kusura bakma ama Pezevenk diyen bile var. İşin şaka kısmıyla yaklaşırım ben konulara.'
Ben:
'Hömöhöbö öhöhmhöhö'
Boromir:
'Töbe Töbe ben senle uğraşamam arkadaşım. Allah rahatlık versin sana. Böylelikle senin seviyeni de anlamış oldum.'
Ben:
'Ömnönönöhöh'
Görüldüğü üzere, yeni yöntemler, yeni denemeler... Sanırım başarısız bu ama en azından seviyemi anlamış olduk. Napalım. Can'ın da dediği gibi, Kısmet.
Affedersiniz de, bütün mesajlarınızı toplasam benim bir mesajım kadar harf çıkar mı çok merak ediyorum. Önce yemek ye, sonra ne bok yersen ye. Hatta ilk defa sembolik olarak kullandığım bir şeyin açıklamasını yapayım, anlamayanlarınız olursa diye. Çünkü bunun anlaşılmaması canımı çok sıkar oldu. Şöyle ki. 'Önce kendine bak, sonra başkalarının seviyeleri hakkında yorum yap' anlamına geliyor. Çaktın?
Hmpf.
Not: Onuncu ve On birinci yazıları böyle yapmayı planlamıyordum ancak şartlar ve akabinde gelişen olaylar gerektirdi. On ikinci yazı bir sonrakine hazırlık gibi olacak ve On üçüncü yazı oldukça soyut bir yazı olacak. Normalde ne yazacağımı planlamam ancak, On üç benim için özel bir sayı. Bu nedenle gerçekten 13'e uyacak bir şeyler yazana kadar yazdığım her şeyi silmeyi planlıyorum. Böyle de takıntılıyım 'hahaha'.
Pff.