https://i.hizliresim.com/Jlvq3n.jpgBu da benden olsun
Ailemin evinde çok fazla durmadığım için maalesef küçük bir kitaplık üzerine dizili kitaplarım. Kendi evim de 1+1 ve 45-50 metrekare olduğu için yine bir köşeye yığılı şekilde duruyor kitaplarım her ne kadar beni çok üzse de :/ Artık evlenince hepsini bir araya toplayıp bir daha atarım Spoiler: Göster
Alıntı yapılan: yavanna - 21 Ağustos 2017, 09:38:15Ailemin evinde çok fazla durmadığım için maalesef küçük bir kitaplık üzerine dizili kitaplarım. Kendi evim de 1+1 ve 45-50 metrekare olduğu için yine bir köşeye yığılı şekilde duruyor kitaplarım her ne kadar beni çok üzse de :/ Artık evlenince hepsini bir araya toplayıp bir daha atarım Spoiler: GösterHah! Nihayet yakınlık duyabileceğim, gözüme aşina gelen bir kitaplık
yavanna, müthiş samimi kitaplık. Bir sürü kitabın üst üste koyulmasında ne emek vardır şimdi. Ayrıca o John Daniels şişesinin kattığı zenginliği görmediğimi sanma.
yavanna, ahah tahmin edebiliyorum ya, ne çılgınlıklar dönmüştür şimdi. Yalnız şişeye neden Jack değil de John dediğimi kimse sormadı ya , vay ki vay, müthiş bir espri (bana ait olmayan) patlatacaktım ama olmadı. Neyse bi' sonrakine artık haha.
O zaman bana, "Şişenin adı Jack Daniels. Neden John dedin ki, karıştırdın herhalde?", diye sorsana hele.