Kayıt Ol

Söylenti: Yüzüklerin Efendisi Dizisi Yolda

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: Söylenti: Yüzüklerin Efendisi Dizisi Yolda
« Yanıtla #15 : 17 Kasım 2017, 15:49:18 »
Spoiler: Göster
İhsan abi; Yüzüklerin Efendisi, şu Voldemort'un olduğu diziydi değil mi? :D :D :D


Spoiler: Göster
Yok, yanlışın var. Bu Hobi-van Kanepe'li olan üçleme. Voldemort'lu olanın adı "Çocuk büyücünün saldırı ve benim çektiğim acılar"dı. :D


Bu arada Yüzüklerin Efendisi filmlerinde Gimli'yi oynayan aktör çok fena vermiş veriştirmiş Amazon'la Warner Bros ikilisine.

Alıntı
“Eh, bunu yapabilecek kadar paraları olduğunu biliyoruz. Neden Yüzüklerin Efendisi temalı bir TV dizisine ihtiyacımız olduğunu anlayamıyorum. Buna hayret ediyorum. Ama bu işe kalkışanların son derece ahlaksız ve paragöz kimseler olduklarına eminim. Çevirimiçi kumarlardan ve bunun gibi şeylerden milyonlarca dolar kazanıyorlar, bu tam bir rezalet. Zavallı Tolkien mezarında ters dönmüş olsa gerek.”

Röportajı gerçekleştiren muhabir, Peter Jackson’ın üçlemesinin bugün bile hâlâ muhteşem göründüğünü, üçlemeyi sevenler için büyük önem taşıdıklarını ve modernleştirilmeye ya da yeniden çekilmeye ihtiyaçları olmadığını belirterek bir nevi serinin hayranlarının ortak görüşünü dile getirmiş. John Rhys-Davies de ona hak verdiğini belirtmiş.

Alıntı
"Evet ama asıl mesele de zaten bu. Niyetleri daha iyisini yapmak değil, daha çok para kazanmak. Hepsi bu. Eğer bundan daha çok para kazanacaklarını düşünüyorlarsa o  zaman yapacaklardır.”

C. Tolkien'e kapasın artık çenesini diyenler bu adama da "Onu dizide oynatmıyorlar, kendi filmleri mazi olacak diye böyle söylüyor," gibi bir argümanla karşılık veriyor :)
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.