Yönetmen: Michael AptedOyuncular: Ben Barnes, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Georgie Henley, Tilda Swinton, Simon Pegg, Bruce Spence, Will Poulter, Neil Young, Laura Brent, Arabella Morton, Gary Sweet, Shane Rangi, Arthur Angel, Bille Brown, Colin Moody, David Vallon, Greg Poppleton, Roy Billing, Simon Peacock, Terry Norris, Tony Nixon, Zack KibriaSenaryo: Richard LaGravenese, Stephen McFeely, Christopher Markus, Michael PetroniSenaryo (Kitap): C.S. LewisYapımcı: Andrew Adamson, Mark Johnson, Philip Steuer, Perry Moore, Douglas GreshamGörüntü Yönetmeni: Dante SpinottiMüzik: David ArnoldDağıtım: TiglonFilmin Websitesi: www.narnia.comSüre: 1 saat 52 dkGösterim Tarihi: 10 Aralık 2010 (Türkiye)
Başından beri çok kötü deyip de 7.8/10 vermek garip değil mi sizce de?
Alıntı yapılan: LegalMc - 11 Aralık 2010, 17:28:16Başından beri çok kötü deyip de 7.8/10 vermek garip değil mi sizce de? Aynısını ben de "En Son İzlediğiniz Film?" konusunda sordum arkadaşa. Kusura bakma böyle üstüne üstüne gelmek gibi oluyor ama insanın aklına hemen bu tür şeyler geliyor.
Benim için en kötü narnia filmiydi. Süresi çok kısaydı tadı damağımda kaldı. Benim için narnia Kitaba bağlılık konusunda çok ayrı bir yere sahipti ama bu filmde değiştirmiş ve kesilmiş sahneler benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Çok kısa olduğu için film oldu bittiye gelmiş. Issız adalardaki sahneler kitapta ne kadar farklıydı yani kaçırılma hikayeleri, adını unuttuğum telmarin lordunun hikayesi,adaya çıkış vs... Üstüne seslerin adasındaki kesilmiş sahnelerde bir ara sinir harbi oldum. Eustace'nin hikayesi başlangıçta doğruydu ama filmi izlerken dakikaları saydım nezaman deye eski haline dönecek adadan ayrılmadan önce dönüşmesi gerekiyordu. Sizede öyle geldimi bilmiyorum ama Eustace kitapta daha gıcık değilmiydi filmdede güzel yasıtmış ama kitabı okurken daha gıcık olmuştum. Sis, beyaz cadı, 7 kılıç apayrı bir konu tamam güzel olmuş ama kitapta böyle bir şey yoktu ki!! Deniz canavarıda ayrı bir olaydı . Aslan kitapta çok az yer alıyor zaten bari çıktığı sahneler tam olsaydı(ölüm suyu adasında bir ara görünmüştü büyücünün evindede vardı, Caspian'ın kamarasında aynada görüneceğine doğru sahnelerde olsaydı keşke ) Zaten filmi bir salon dolusu küçücük dersane öğrencileryle izledm aslan çıktığında AAAAA aslan diye bağırınca yok kedi diyecektim deniz yılanı da ölünce yaşaşınnn dediler bir ağızdan . Kitapta Edmund kafayı bu kadar 2. insan olmaya takmışmıydı ? peki Lucy bu kadar güzel olmayı istemişmiydi ?-hayırGene güzel bir filmdi ama en kötü narnia filmiydi buna göre puanıım 6-7/10Birde faunlar biraz garip geldi bana bilemiyorum çok yapmaydılar sanki insan olsukları belliydi.