Kayıt Ol

Kitapkolik'te Kayıp Rıhtım Tanıtımı!

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Kitapkolik'te Kayıp Rıhtım Tanıtımı!
« : 30 Temmuz 2011, 22:11:54 »

Her hafta Bodrum Kent TV ekranlarında "Kitapkolik" programını hazırlayıp sunan Gülşah Elikbank'ın bu haftaki Sanal Edebiyat köşesinin konuğu Kayıp Rıhtım oldu!

Kendisi de hem sıkı bir fantastik okuyucusu olan ve aynı zamanda Günebakan Üçlemesi'ni yazan (şu ana kadar ilk kitabı Siyah Nefes ve ikinci kitabı Mavi Dağ yayımlandı) Gülşah Elikbank'ın çiçeği burnunda Kitapkolik programı tüm kitapseverlerin istediği bir temada hazırlanmış. Kitap tanıtımları ile başlayan program, haftanın konuğu, çok satanlar, dergi tanıtımı, alıntılar, çocuklar için hazırlanmış özel kısımlar ile oldukça zengin bir içeriğe sahip. Sadece TV programı ile sınırlı kalmayan bu yayının ayrıca  Facebook adresinde günbegün yeni paylaşımlar, yeni haberler yapılmakta. Siz de bir kitapkolikseniz kaçırmamanız gereken grubun sayfasına katılmak için  buraya tıklayın!

Bu hafta konuk olarak Orkun Uçar'ın katıldığı programı tamamen izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz. Ayrıca Kayıp Rıhtım'ın tanıtımının yapıldığı kısıma ulaşmak için de buradan buyurun.

Gülşah Elikbank'a tanıtım için bir kez daha sonsuz teşekkürler. Umuyoruz programları daha nice uzun süre devam eder ve bolca izleyiciye sahip olur!