tavsiye edermisiniz yani?
Ben şu an Yeraltı Günlükleri (Suzanne Collins) seriisini okuyorumda... bunu da okurmuyum bi düşünmem lazım :/
D&R ya da kitapçılara her gittiğimde özlemle elime aldığım, adeta okşadığım bir kitap. Fakat alamadım şu ana kadar.
Benim için Zaman Çarkı son nokta, her D&R'a gidişimde elimi attığım, sayfalarını karıştırdığım seri... Çok istiyorum ama gözümde çok büyük olduğu için sanırım emekli olduğumda okuyacağım
İlknokta, geçen yaz Zaman Çarkı kitaplarının geneline yaptığı indirimi bu yaz da yapmaya başlamış.İlk aldığınız kitap için %35, ikincisi için %40, üçüncüsü için %45 ve devamında aldığınız tüm kitaplar için %50 indirim uygulanıyor. Birikmiş parası olup da almak isteyen varsa kaçırmasın derim.
Alıntı yapılan: TheSpell - 01 Temmuz 2012, 19:35:47D&R ya da kitapçılara her gittiğimde özlemle elime aldığım, adeta okşadığım bir kitap. Fakat alamadım şu ana kadar.Alıntı yapılan: Galaxie - 25 Nisan 2012, 11:59:38Benim için Zaman Çarkı son nokta, her D&R'a gidişimde elimi attığım, sayfalarını karıştırdığım seri... Çok istiyorum ama gözümde çok büyük olduğu için sanırım emekli olduğumda okuyacağım Aslında almamanız bi bakıma iyi.Zaman Çarkını okuduktan sonra diğer her kitap size boş gelmeye başlayacak.Okuduğunuz tüm kitaplarda Zaman Çarkı standardını arayacaksınız.Bu yazdıklarım tecrübe ile sabittir.