Kayıt Ol

Burlesque

Çevrimdışı Victoria

  • **
  • 316
  • Rom: 3
  • Peynir!
    • Profili Görüntüle
Burlesque
« : 16 Ocak 2011, 12:37:41 »

Vizyon Tarihi:21 Ocak
Seneryo:Steve Antin
Müzik:Christophe Beck
Tür:Dram, Müzikal, Romantik
Yapım:ABD
Dil:İngilizce
İnternet Sitesi:www.burlesquethemovie.com/

Ali (Chistina Aguilera), Los Angeles’ta hayallerini gerçekleştirebilmek için, sıkıntılı ve belirsiz geleceğinden kaçan, güçlü sese sahip bir kasaba kızıdır. Müzikal revüye ev sahipliği yapan görkemli ama keyifsiz Burlesque Lounge’a rastladıktan sonra kokteyl garsonu olarak kulübün sahibi ve assolisti olan Tess (Cher) tarafından işe alınır. Burlesque’in görkemli kostümleri ve cesur koreagrafisi genç kızı büyüler ve bir gün o da orada sahne alacağına yemin eder.


Kısa bir zaman sonra Ali, baş dansçı (Julianne Hough) ile arkadaşlık kurar, kıskanç ve sorunlu dansçı (Kristen Bell) ile düşman olur ve barmen-müzisyen olan Jack’ın (Cam Gigandet) sevgisini kazanır. Keskin zekalı sahne amiri (Stanley Tucci) ve diğer çalışanların (Alan Cumming) yardımıyla Ali, bardan sahneye doğru yol alır. Onun muhteşem sesi Burlesque Lounge’ı eski ihtişamına kavuşturacak derken, karizmatik bir girişimci (Eric Dane) ona cazip bir teklifte bulunur...

Kaynak:www.gencsinema.com

''Shark Tale'i saymazsak Burlesque, Chistina Aguilera'nın ilk filmi, hatta senarist/yönetmen Steve Antin'in seneryoyu onun için yazdığı söyleniyor. ( dedikodu valla. Ben söyleyenlerin yalancısıyım.:P)
Akılda kalıcı cinsten olmasa da rahatlıkla dinlenen şarkıları ve Cher'in eksilmez karizmasıyla keyifle izlenebilecek bir müzikal!  :)
Spoiler: Göster

''I do not suffer from insanity, I enjoy every minute of it."
- Edgar Allan Poe