Arkadaşlar, yorumlarınız ciddi anlamda beni duygulandırdı
. Böyle tepkileri gerçekten ve gerçekten beklemiyordum. İçimde bir burukluk vardı, şimdi daha da artmış oldu.
Fakat bunlara rağmen kararıma olan saygınızı ve hatta yer yer desteğinizi de esirgememişsiniz. Bu benim için çok önemliydi. Sonsuz teşekkür ederim her birinize. İyi ki varsınız lafımı buraya ellerim yorulana kadar yazmak istiyorum. Bunlar hep sayenizde olan şeyler
.
Ama kısa ama uzun, sizlerle geçirdiğim süre boyunca birbirimize çok şey kattık. Bundan dolayı adeta göğsüm kabarıyor. Ayrıca bu program sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım. Bunu hep Kayıp Rıhtım için deriz ya, benim açımdan bir de bu programın böyle bir katkısı var. Sizleri tanıdığım için çok şanslıyım. (İyi ki benim dinleyicimsiniz
. Dış mihrakların oyununa gelmeyin aksljdfs).
Ha ama çok fazla pilav yedik, onu unutmayalım. Programı kapatma nedenlerimden biri de bana verdiğiniz pirinç zararı. Şu siteden aldığım üç kuruşu her hafta pirince yatıra yatıra...
Yine de haftayaki son programımıza mutlaka bekliyorum. Ufak bir süprizim olabilir
.
Son olarak, @eretrusilden;
Senin tepkini epey merak ediyordum [*]2.5 senedir beni çekiyorsun şu yayında[/*], bana destek verdiğini görmek bende bir rahatlamaya yol açtı. Yukarıda söylediğim bu programın bana kattığı güzel insanlardan biri olarak desteğin gerçekten önemliydi. Dahası, çok haklısın, artık benim de başka alanlarda pişip kendimi geliştirmem gerek. Bu noktaya parmak bastığın ve gördüğün için de mutluyum
.
Güzel arkadaşım, sağ ol
.