Epsilon yayın haklarını satın almış, 15 gün içerisinde "Game of Thrones" yeni çevrilmiş hali ile raflarda olacakmış.İkinci kitabı ise çevirmeye başlamışlar.İthaki olaydı daha iyiydi ya.
Ayrıca, poster filan da verseler kitapla birlikte ne hoş olur di mi? Ben matbaa matbaa dolaşıyorum ucuza kapatıp güzel bir poster bastırabileyim diye.
2. Sezon başlangıcı için Temmuz 2012 planlanıyor diye bir söylenti duydum.
Alıntı yapılan: Wanderer - 28 Haziran 2011, 00:38:202. Sezon başlangıcı için Temmuz 2012 planlanıyor diye bir söylenti duydum.Temmuz fazla. Spoiler: GösterTamam son bölümlerde iyice kış gelmişti buda demekki dizinin çekilmesi için kış gelmesini bekleyeceklerdir. film çekilen yerde kasım gibi kar yağmaya başlasa, birde sakata gelmemek için ilk 10 bölümü çekseler en fazla 3 ay sürer. Eğer dediğin gibi temmuzda başlayacaksa bunun sebebi The Walking Dead ve Spartacus'dür. Zaten onlarda yeni sezona başlamak için bu dizinin bitmesini beklediler. Muhtemelen buda öyle yapar aksi taktirde izleyici sayısı düşebilir. Spoiler: GösterBu arada 1. sezonda ve HBO sitesinde yayınlananlardan beni ençok etkileyen aile Starklar oldu. ''Kış Geliyor'' birde bu son bölümde dedilerya ejderhaları dize getirdik. Sanırım 2. sezonda kuzey tam güneyi dize getirirken bu vahşiler gelcek sonra kuzeyliler büyük bir darbe yiyecekler veya bu ejderlerden kurtulmak için iş birliğide yaparbilirler.Neyse yeni sezon eğlenceli olacak tabi yaşlanıp ölmezsek...