KİTAPTAN sert spoiler.Spoiler: GösterMance'in kesin öldüğünü biliyor muyuz? Kitapta Melissandre büyü yapıp başkasının Mance gibi görünmesini sağlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Kitabı okumuş birisi spoiler verip içimizi rahatlatabilir mi LÜTFEAAAN!
Spoiler: GösterEğer gerçekten Martin'in kafasındaki buysa, bunu kitaptan önce dizide göstermek çok saçma olur. Hikayeyi değiştirebilirler, ona bir şey demiyorum. Ama dizi izlerken kitaptan spoiler yersem bir daha asla izlemem açıkçası.
“Neyse ki, bunun olacağını gördüğümüzden beri, George ile durumu uzun zamandır konuşuyorduk ve olayların nereye doğru gittiğini biliyoruz. Biz de George’un gittiği yerlerin yakınına [diziyi] götürdük. Bu sırada yolda birkaç sapma olmuş olabilir, ama aynı istikamete hareket ediyoruz. Sürprizini bozmayacağımız bir şeyler olsun isterdim, ama şu an yukarı tükürsek bıyık, aşağı tükürsek sakal.Gösteri devam etmeli… ve bu da yapacağımız şey.”
Spoiler: GösterKişisel fikrim ise George R. R. Martin'in çağımızın en büyük trollü olmasından dolayı, e) hiçbiri şeklinde. Stannis de öldü, Jon da öldü. Azor Ahai zaten Rhaegar'dı, o da öldü. Kış çöker, Westeros biter. Kötü bir şekilde sonuçlanır her şey. Öyle umuyorum diyeyim ya da.[/quote][spoiler]Kitapta Stannis'in sahnesi olmadığı için konunun Martin'le çok ilgisi yok. Kitapta da Stannis'in durumu tam belli değil ama onun ayrıntısına girmeyeceğim. Jon ise ya ölmedi ya da bir şekilde geri dönecek, bu konuda iddiaya girebilirim.