Now I have you with me, under my powerOur love grows stronger now with every hourLook into my eyes, you'll see who I amMy name is Lucifer, please take my hand
Spoiler: GösterHelal olsun. Olly'e acıyanlar falan gördüm, azıcık üzüldüysem ne olayım. Ölü yüzlerini gördükçe içim soğudu.
Ne güzel günlerdi o günler vay be Gardaş gardaş yaşardık bir zaman vay be Kim verdi elimize bu silahları Kim düşürdü bu hale kim bizi vay be Vay be vay vay be vay Ben böyle anlayışa tükürürüm vay be Yemyeşildi bu şehrin her yeri vay be İnsan insan bakardık maviye vay be Sevdiğim bile terketmiş bu diyarları Durulmaz bu şehirde duramam vay be
Spoiler: GösterDany kendini geliştirmiş ilk seferde saçları yanmıştı o sorunu halletmiş, bir de yanmadan önce memeleri sarkıktı ateş vurunca düzelmişler, ateş bu kadına yarıyor. Dünyanın en saçma sahnesiydi aynı şeyi iki defa izleyince güzel olmuyor.Keşke ne kitabını okusaydım ne dizisini izleseydim.
Jon Snow olmasa izlenecek gibi değil artık.Ejder annesi de sürekli ordu topluyor. Kadın İlah oldu çıktı.Başkent desen kıçı kırık bir dinci saçma sapan konuşuyor.Ulan kimse de demiyor "Bu mu tanrının sözü"? diye.