Spoiler: Göster Jon'un diz çökeceği söyleniyor.
İBow, belki de altıncı kitabın çıkmamasının sebebi -zaten diziye yetişemediğinden ve bir karın tokluğu yaratamayacağından son iki kitabı birden çıkarmak istemesidir. Benimki sadece bir temenni ve umarım haklı çıkarım.
Size cevabını bilmediğim bir soru sorayım. Belki siz düşünmüş veya okumuşsunuzdur. Soru çok basit.Akgezenler neden güneye gitmek istiyor? Amaçları sırf insan öldürmek, bölgeleri ele geçirmek olmamalı hatta daha derin bir cevabı olmalı bence. Mesela Daenerys Westeros'a geldi çünkü tahtın kendisinin yasal hakkı olduğunu düşünüyor ve amacı da adaletle birlikte yönetimi sağlamak. Peki Akgezenlerin amacı neden sadece katletmek kadar sığ olsun? Gece Kralı'na bakınca zeki ve amacı olan birini görüyoruz. Bir amaca doğru yürüyor olmasınlar.Bu konuda gördüğünüz gibi fikrim var ama bilgim yok. Siz ne biliyor veya düşünüyorsunuz?
HBO'nun hackerlarla olan sıkıntıları bitecek gibi görünmüyor. Daha önce senaryo sızmıştı. Sonra da yedinci sezonun dördüncü bölümü sızmıştı. Şimdiyse altıncı bölüm sızmış.
ilyonlarca dolarlık bir yapımın ve milyarlarca dolarlık, HBO gibi bir kanalın bu kadar acemi işler yapması gerçekten inanılmaz. En azından Netflix tarzında internetten satışa sunulsa. Korkarım bunlar sızıntılar yüzünden iptal etmeye falan kalkarlar.
Alıntı yapılan: Old Fat Gil-Galad - 16 Ağustos 2017, 06:13:167x4ün sızmasına rağmen canlı yayında ilk bölümden bile çok izlendiğini düşünürsek, pek bir böyle bir sorun yaşayacak gibi görünmüyorlar.Bunu bilmiyordum ama 8.sezona ait olduğu söylenen iki senaryo da dolaşıyor. Eğer hikaye sızdırılırsa ne gerek var diyebilirler diye düşünmedim değil. Ama sanırım haklısın.
7x4ün sızmasına rağmen canlı yayında ilk bölümden bile çok izlendiğini düşünürsek, pek bir böyle bir sorun yaşayacak gibi görünmüyorlar.
Bu sızdırılan bölüm Myrddraal ve Trolloc'ların arasındaki ilişkiyi hatırlattı bana.