Zaman Çarkı'nı almamdam dolayı çok büyük bir darbe yiyen bütçem Ejderha Mızrağı veya Unutulmuş Diyarları kaldırmaz.Ne yapalım bütçenin iyileşmesini beklicez artık.
Alıntı yapılan: harunsena21 - 04 Ağustos 2011, 15:20:32Zaman Çarkı'nı almamdam dolayı çok büyük bir darbe yiyen bütçem Ejderha Mızrağı veya Unutulmuş Diyarları kaldırmaz.Ne yapalım bütçenin iyileşmesini beklicez artık.Zaman Çarkı'nı okuduktan sonra Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarların sana ciddi derecede yavan geleceğini söyleyebilirim. İki kitap serisini de Zaman Çarkı'ndan önce okudum. Ejderha Mızrağı'nı Ruhlar Savaşı'nın ilk kitabında, Unutulmuş Diyarları ise Buçukluğun Mücevheri'nin başlarında bıraktım. (Eh, ancak oraya kadar dayanabildim Anayurt'un gazıyla.) Bu kitapları sonradan okusaydım oralara bile gelemezdim. Zaman Çarkı'nı erken okumak çok sıkıntılı bir iş, çünkü ciddi anlamda önüne gelen çoğu kitaba burun kıvırıyorsun ve eskiden okuduğun kitapların adını bile anmak istemiyorsun. (Eh, son dediğim biraz abartılı olabilir. )
Edgar Allan Poe'nun tüm eserlerini topladıkları bir kitap gördüm Alkım'da. Ama servet tabi. 70 liraydı sanırım. Bu krizde zor =) ama bir ara o kitabı satın almak istiyorum.
Alıntı yapılan: dekadans - 09 Ağustos 2011, 17:00:07Edgar Allan Poe'nun tüm eserlerini topladıkları bir kitap gördüm Alkım'da. Ama servet tabi. 70 liraydı sanırım. Bu krizde zor =) ama bir ara o kitabı satın almak istiyorum.kitap fuarını beklemenizi öneririm. ben geçen sene 30 liraya almıştım fuardan
kitap fuarını beklemenizi öneririm. ben geçen sene 30 liraya almıştım fuardan
İsteyip de alamadığım tek kitap; Edgar Allan Poe'nun tüm eserlerini topladıkları bir eser. 70 idi çok dedim, 35 oldu gittim sevdiğim bir arkadaşıma hediye ettim. ahh ahh biri de bana hediye etse! Parasını da vereceğim ama ne bileyim bir türlü elim gitmiyor o kitaba. Hep gidip gidip başka kitaplar hatta seriler alıyorum. Acaba o kadar çok okumak istemiyor muyum, diye de düşünmüyor değilim hani....