Lütfen, lütfen... Yardım Edin!
Ben tam olarak fantastik kurgu evreninde 2 sene 7 aydır bulunuyorum ve üniversite hayatımın sonuna kadar sırf onla devam ettirip sonra azaltmayı planlıyorum
(Tıp okumayı planladığım için üniversite en az 6 yıl
)
Ortalama 2.5 senede okuduğum fantastik seriler aşağıda gözükmekte. Yaşımı belirteyim ki öneri konusunda daha rahat verin : Neredeyse 16
Konumuza gelecek olursak okuduğum serilerin hepsi bitti ve şu an çok büyük bir karar aşamasındayım: Aşağıda belirttiğim okul ve yaz döneminde hangi serileri okusam şeklinde bir kararsızlıkta kaldım. Fen Lisesinde okuduğum için çalışma programım çok yoğun hafta içi 1 saat en fazla, hafta sonu yarın sınavım olsa bile dinlemem 4 saat en az
Neyse okuyabileceğim şekilde düzenlediğim şıklar aşağıda bu yazıyı okuyan herkes şıklardan ikisini seçip (Okul ve Yaz ayrı) nedenini yazarsa çok mutlu olurum, şu an 850 sayfalık bir kitap okusam da (Bu kitaptan sonra bir programa başlamalıyım ) okullar kapalı olduğu için günde 200 sayfa okuyorum genelde yani zamanım kısıtlı
Neyse şıklar aşağıda şimdiden yardımlarınız için sağolun
Not: Bunlardan birini seçemezseniz kendiniz de yaratabilirsiniz okul ve yaz ayrı olarak
Saygılarımla Şahin ...
Şu an Fantastik olarak bitirdiğim seriler (Türkçeye çevrilmiş tüm kitaplar) :-Ejderha Mızrağı=54 kitap
-Unutulmuş Diyarlar=49 kitap
-Miras Döngüsü=4 kitap
-Percy Jackson ve Olimposlular ve devamındaki Olimpos Kahramanları =7 kitap
-Kara Cevher=3 kitap
-Narnia=7 kitap
-Karabüyücü Serisi=6 kitap
Okul Dönemi A-Gediksavaşları Efsanesi=4 kitap
-Krondor serisi=3 kitap
-Gediksavaşları Dünyasından=2 kitap
-Yılansavaşları=4 kitap
-İmparatorluk=3 kitap
-Gölgeler Meclisi=3 kitap
-Karanlık savaş=3 kitap (3. kitap zaten çeviride kesin şubata kadar elimde olduğu için çıkmış sayıyorum
)
Okul Dönemi B-Karabüyücü=6 kitap
-Orta Dünya (Yüzüklerin Efendisi)=9 kitap
-Dragonvarld=3 kitap
-Hükümran Taş=3 kitap
-Kılıçlar=3 kitap
-Kahinin Gülü=3 kitap
Okul Dönemi CShannara=10 kitap
Ölüm Kapısı=7 kitap
Dört Serüvenci=4 kitap
Yaz Dönemi A-Gediksavaşları Efsanesi=4 kitap
-Krondor serisi=3 kitap
-Gediksavaşları Dünyasından=2 kitap
-Yılansavaşları=4 kitap
-İmparatorluk=3 kitap
-Gölgeler Meclisi=3 kitap
-Karanlık savaş=3 kitap
Not: Okul Dönemi A ile birlikte yazmayın
Yaz Dönemi B-Shannara=10 kitap
-Ölüm Kapısı=7 kitap
-Dört Serüvenci=4 kitap
-Amber Yıllıkları=8 kitap
Not: Okul Dönemi C ile birlikte yazmayın
Yardımcı olacak kişilerden son bir ricam olacak: Karara varmadan tüm şıkları okumanızı rica ediyorum
(Zahmet olmassa
)
Eğer kendi özgün önerinizi yaparken farklı bir şeyler eklemek isterseniz yukarıdakilerden :
Karakılıç=4 kitap
Yerdeniz Öyküleri=6 kitap
Ravenloft=11 kitap (Ama büyük ihtimalle sayı Tüyap'ta en az 1 artacaktır)
Star Wars=26 kitap
Açlık Oyunları=3 kitap
İblis Savaşları=3 kitap
Ayrıca kendi Listelerinizi oluşturacaksanız Okul Döneminde 20-26 Yaz Döneminde 35-45 kitap okuyabiliyorum bilginize