3. Kitabı şimdi bitirdim. Kitap tek kelimeyle NEFİS'ti. Bu aralar bir kaç kişinin yazar çok açık bırakıyor dediğini okudum. Yanıt olarak şunu söyleyebilirim. Bu 3. kitapta bundan önceki 11 kitapta verilenin toplamından daha fazla bilgi veriliyor. Daha fazla şey açıklığa kavuşuyor. Bence bu 4lemenin 3. kitabı Sethanon'da Karanlık'tan bile daha iyiydi . Lakin söylemeden edemeyeceğim: Bir kitapta kaç karakter ölebilir?! Tüm sinir sistemim alt üst oldu. Hayır neden bu kadar uğraşıyorsun yetenekli yazar. Bir meteor düşsün hayat bitsin kısa yoldan! Çok sinirliyim bu konuda ama bu bile kitabın muhteşemliğini gölgeleyemedi.Puan :10 üzerinden 15
Alıntı yapılan: Ryld Argith - 20 Temmuz 2013, 23:58:513. Kitabı şimdi bitirdim. Kitap tek kelimeyle NEFİS'ti. Bu aralar bir kaç kişinin yazar çok açık bırakıyor dediğini okudum. Yanıt olarak şunu söyleyebilirim. Bu 3. kitapta bundan önceki 11 kitapta verilenin toplamından daha fazla bilgi veriliyor. Daha fazla şey açıklığa kavuşuyor. Bence bu 4lemenin 3. kitabı Sethanon'da Karanlık'tan bile daha iyiydi . Lakin söylemeden edemeyeceğim: Bir kitapta kaç karakter ölebilir?! Tüm sinir sistemim alt üst oldu. Hayır neden bu kadar uğraşıyorsun yetenekli yazar. Bir meteor düşsün hayat bitsin kısa yoldan! Çok sinirliyim bu konuda ama bu bile kitabın muhteşemliğini gölgeleyemedi.Puan :10 üzerinden 15Kırık Tacın Parçaları'nı okumaya başla hele o zaman bu yorumu silmek isteyeceksin. Neler olacak neler