Güncelleme: Orlando Bloom “Prince of Percia”da Oynayabilir…

Yüzüklerin Efendisi serisinde Legolas karakterini canlandıran Orlando Bloom, yapımının Disney tarafından üstlenildiği ve bir Jerry Bruckheimer filmi olan “Prince Of Percia: Sands of Time”de (İran Prensi: Zaman kumları) oynayabileceği açıklandı. Ayrıca Orlando’nun yanı sıra Milo Ventimiglia ve Zac Efron‘unda ismi geçiyor. Lakin Orlando Bloom bunların yanında daha büyük bir ihtimal gibi görünüyormuş.
Ayrıca bir ara filmde oynayacak kişinin David K. Zandi olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Dünya çapında yapılan oylamada 17 milyon kişininde oyladığı Zandi’nin İran asıllı olmasıda bu söylentiyi iyice gerçekçi yapıyordu. Fakat bir Disney çalışanı yaptığı açıkamada “Daha hiç bir şey belli değil, yalan bir haber bu. Tamamen insanlar tarafından uydurulmuş spekülasyonlardan ibarettir.” dedi…

Mike Newell Prince of Persia’yı Yönetecek
4. Harry Potter filmi Ateş Kadehi’nin yönetmeni Mike Newell, efsane oyun Prince of Persia’nın filmini çekmeye soyunuyor. Prince of Persia: Sands of Time(Zamanın Kumları) adlı filmin 2009 Haziran’ında gösterime girmesi bekleniyor. Tabi Türkiye’de ne zaman gösterime girecek, o da ilerki aylarda belirli olur muhtemelen.