Brandon Sanderson’dan “A Memory of Light” Hakkında Açıklama

Brandon Sanderson

Ünlü Zaman Çarkı serisinin son kitabı olacak “A Memory of Light” için çalışmalar hızla sürüyor. Kitabın yazarı Brandon Sanderson geçtiğimiz ayda kendi sitesinde kitap hakkında oldukça uzun bir açıklama yaptı.

Tüm okuyucularına içini döken Sanderson; 2008 yılı boyunca neler olup bittiğini, seriye nasıl dahil olduğunu, ne gibi tepkiler aldığını, neler düşündüğünü, zorlandığı kısımları, şikayetlerini.. Kısaca içinde kalan tüm hislerini kişisel sitesinde yayınladığı yazıya döktü!

Son kitap için düşündükleri bütün teorileri de madde madde açıklayan Sanderson, büyük ihtimalle, üç kitap halinde çıkacak  olan “A Memory of Light” kitabının, ilk cildi Gathering Storm için Kasım ayında okuyucularıyla buluşacağını belirtti.

Brandon Sanderson’un açıklamasını sizler için çevirdik! Oldukça uzun olan bu metnin çevirisini kısa sürede yapan arkadaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkürlerimizi sunarak yazıyı siz okurlarımızla paylaşıyoruz. Umuyoruz ki, Zaman Çarkı severleri ve özellikle son kitabı merakla bekleyen hayranları için, bazı soruların yanıtını veren bir açıklama yazısı olmuştur.

Brandon Sanderson’un yaptığı açıklama metnine ulaşmak için buraya tıklayın !!!