LOTRO: Mines of Moria, En İyi Oyun!

badge150x225 winnerGüçlü sosyal oyun topluluklarının oluşumunu sağlayan iz bırakıcı online dünyaların yaratıcısı Turbine Inc, The Lord of the Rings Online™: Mines of Moria™’nın  2009 Massachusetts Innovation & Technology Exchange (MITX) Ödüllerinde “Oyun” Kategorisinde ödül sahibi olduğunu açıkladı.

Geleneksel MITX Ödülleri, yenilikçi teknolojiler alanında gelişim ve uygulama konusunda başarılı olmuş olanları seçmektedir. Geniş oyuncu kitlesine sahip, ödüllü The Lord of the Rings Online, ciddi övgülerle piyasaya sürülen ve oyuncuları şimdiye kadar yaratılmış en geniş ve en tehlikeli online yer altı evrenlerinden birine götüren Mines of Moria ile 2008 sonbaharında oyuncu kitlesini daha da genişletmişti.

New England teknolojisinde en iyilerden biri olarak adlandırılmaktan onur duyduklarını söyleyen, Turbine Inc CEO’su ve Başkanı Jim Crowley, bu yılın Turbine için heyecan verici bir yıl olduğunu ve bu tanınmanın vizyonları olan ‘online oyun sektörünün en iyisi olma’nın sadece bir kanıtı olduğunu söyledi.