in ,

“Ulysses Moore” Serisinin Yazarı Pierdomenico Baccalario İstanbul Kitap Fuarında

Ulysses Moore kitap serisini kaleme alan İtalyan yazar Pierdomenico Baccalario, 28. İstanbul Kitap Fuarı için Türkiye’ye geliyor.

Ulysses Moore Yazari Pierdomenico Baccalario Turkiyede
- Reklam -
- Reklam -

Ulysses Moore kitap serisi ile adını tüm dünyaya duyuran İtalyan yazar Pierdomenico Baccalario, imza günü etkinliği için Türkiye’ye geliyor. 28. İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak olan yazarın eserleri ülkemizde Doğan Egmont Yayınları tarafından basılıyor.

Türkiye dahil birçok ülkede milyonlarca okura ulaşan çocuk kitapları yazarı Pierdomenico Baccalario 5 ve 6 Kasım 2009 günleri 28. İstanbul Kitap Fuarı’nda olacak. Baccalario’nun imza günü 3. salon, 203 numaralı stantta, saat 14.00 – 16.00 arasında düzenlenecek.

Ünlü yazar ayrıca 7 Kasım günü 13.00 – 15.00 saatleri arası D&R Cevahri AVM’de ve 16.00-18.00 saatleri arasında D&R Pallandium AVM’de imza etkinliğinde okurlarıyla buluşacak. Yazar böylece Beylikdüzü’ndeki kitap fuarına katılamayan okurları da es geçmemiş olacak.

- Reklam -

“Ulysses Moore” Serisinin Yazarı Pierdomenico Baccalario Kimdir?

1974 yılında İtalya’da doğan Pierdomenico Baccalario, başta Ulysses Moore serisi olmak üzere Century serisi, Cyboria serisi, Hayalet Ajansı serisi ve Şipşak Hayaller Dükkânı serisi gibi birçok fantastik çok kitabı macerasıyla tanınıyor.

- Reklam -

Yazarın toplam 18 kitaptan oluşan Ulysses Moore serisi dünya çapında 10 milyondan fazla okurla buluşarak Baccalario’nun en popüler kitapları arasında bulunuyor. Gizem, macera, aksiyon ve fantazi türlerindeki bu seri, 11 yaşındaki ikiz kardeşler Jason ve Julia’nın yeni taşındıkları evlerindeki gizemli kapının ardında atıldığı serüvenleri takip ediyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kerem Beyit ile Röportaj

Kerem Beyit ile Röportaj

minas tirith kibrit ust

Kibrit Çöpünden Minas Tirith