Okuyucular merak etti, Kayıp Rıhtım sordu ve yayınevleri cevapladı!

okuyucu sorular

Fuar öncesi başlatmış olduğumuz, Okuyucular merak ediyor, Kayıp Rıhtım soruyor! kampanyasının nihayet sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sorular soruldu, cevaplar alındı, düzenlendi ve sizler için hazır hale getirildi!

İlk olarak buradan tüm okurlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Böylesi bir projeye yoğun ilgi gösterip bizleri fazla fazla sorularla fuara göndermeleri inanılmaz bir his ve yayıncılar açısından da yepyeni bir deneyim olmuş oldu! Eh, herhalde bu geleneğimiz diğer fuarlarda da sürecek gibi…

Aynı sorulardan çok fazla sorulması ve anomim olarak gelen sorularla beraber karmaşıklığa yol açmamak adına birer röportaj havası vererek düzenlemelerimizi yaptık. İsimlerini, nicklerini ya da yaşadıkları şehir ile birlikte sadece adlarını vermiş olan okurlarımızı projenin sonunda belirttik. Pek tabii isimlerini vermek istemeyen okurlarımızda bulunmakla beraber oldukça güzel ve keyifli bir katılım yaşandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bunlarla birlikte kendilerine ulaşamadığımız üç yayınevi oldu. Fakat bunların da cevaplarını ergeç alıp ekleyecek ve yine bu başlıktan güncelleme olarak duyuracağız.

Şimdi de projeye ulaşmak ve soruların cevaplarını okumak için BURAYA tıklayın!

Umuyoruz yazının sonunda beklediğiniz olumlu cevapları almış olursunuz. Katılımcı arkadaşlara bir kez daha teşekkürler. İyi okumalar!