“Siyah” Çıktı!

siyah cemberserisi top

Martı Kitabevi‘nin yeni serisi Çember, birinci kitabı ile devam ediyor…

Dünyadaki en güçlü adam olmayı düşleyen multimilyarder Valborg Svensson, bunu şiddetle arzulamaktadır. Amacına ulaşabilmek için özel bir aşı haricinde hiçbir şekilde kurtuluşu olmayan bir virüs yaratır. Bu virüs, 3 hafta içerisinde bulaşan kişiyi öldürecektir ve Valborg, bu silahı ona boyun eğmeyen her millet üzerinde kullanmaya hazırdır… Valborg’a boyun eğenler içinse durum elbette farklı olacaktır.

“Çember serisi, rüyalar ile gerçekliğin çarpıştığı, yüksek tempolu bir destan.”

Karanlığın içinden, kötülüğün kol gezdiği başka bir dünyaya ait şaşırtıcı bir gerçeklik çıkar: Thomas Hunter’ın güzel bir kadına âşık olduğu bir dünya… Ancak uzanıp da kafasındaki kana dokunduğunda, rüyasında bir ara sokakta kovalandığını hatırlar.

İki dünyanın kaderi de bir adamın ellerinde…

Rüya nerede son buluyor, gerçek nerede başlıyor? Ne zaman bir dünyada uykuya dalsa, diğerinde uyanıyor ve her ikisinde de onu bir felaket bekliyor… Hatta belki de kendisinin sebep olduğu bir felaket.

“Kıvrak zekâsı, okuyucuya sunduğu sürprizler, macera yüklü serüvenleri ve alışılmadık tarzıyla Ted Dekker’ın kurgu dalında gerçek bir öncü olacağı şüphe götürmez bir gerçek…”
-Publishers Weekly-

Oldukça ilgi toplayan Çember Serisinin sıfırıncı kitabından sonra gelen birinci kitabı Siyah serüveni daha da ilginç hale getiriyor…

Ted Dekker‘ın yazdığı kitabın çevirmeliğini Mihriban Doğan, editörlüğünü Deniz Güreler, kapak uygulamasını ise Merve Oral üstlenmiş. Kitap künye bilgileri ve ayrıntılı tanıtım yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.