“The Hobbit” Filminden İlk Kareler!

Hobbit Ian Mckellan 610 top
Merakla beklenen The Hobbit filminden nihayet ilk resmi görüntüler yayımlandı!

hobbitozelPeter Jackson’un çektiği, iki bölüm halinde sinemaya çıkacak ve ilkinin 2012 sonunda beyazperdeye geleceği duyurulan The Hobbit filminden ilk kareler Entertainment Weekly’de görücüye çıktı.

Yayınlanan 3 karede Bilbo Baggins, Gandalf ve cüceleri görüyoruz. Ayrıca bir diğer resimde ise yönetmen Peter Jackson ile Bilbo Baggins rolündeki Martin Freeman’ın hobbit evindeki konuşmalarına tanık oluyoruz.

The Hobbit: There and Back Again ve The Hobbit: An Unexpected Journey isimleriyle gelecek olan filmlerin bir diğer merak edilen konusu ise, kitapta olmayan Frodo, Legolas, Galadriel gibi karakterlerin senaryoya nasıl dahil edileceği. Önümüzdeki günlerde gelecek yeni set fotoğrafları ve Peter Jackson’un yapacağı açıklamalarla bu soruların da cevabını filmler çıkmadan önce alacağız gibi duruyor.

Ayrıca popüler film dergisi Empire’ın ağustos sayısının kapağı da geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Kapakta elinde piposuyla Ian McKellen’ın canlandırdığı Gandalf karakterinin meşum bakışlarıyla karşılaşıyoruz. Kapak resmine bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hobbit MARTIN FREEMAN 610 Hobbit Martin Freeman Jackson 610 Hobbit Ian Mckellan 610