The Hobbit Setinden 2. Video!

the hobbit set 2

Daha dün yayınlamış olduğumuz haberin ardından, Peter Jackson’un resm Facebook sayfasında iki yeni gelişme daha yaşandı!

hobbitozel

İlk olarak Dori, Nori ve Ori’nin görüntülerinin ardından iki yeni cücenin fotoğrafı da hayranlarıyla buluştu. John Callen’ın canlandırdığı Oin ve Peter Hambleton‘ın canlandırdığı Gloin’i gördüğümüz fotoğraf karesi ile böylece resmi olarak 5 cüceyi de tanımış olduk. Fotoğrafı en altta görebilirsiniz.

Asıl haber ise ondan 5 saat sonra yayınlanan set videosu! Daha önce nisan ayında yayınlanmış ilk video ile 10 dakikalık keyifli vakit geçirdiğimiz bu set arkası görüntülere 10 dakika daha eklendi! Yer bulma çabaları ve gerek oyuncuların gerekse kamera arkası ekibinin film hakkındaki düşüncelerini öğrendiğimiz videoyu dilerseniz daha fazla bekletmeden hemen aşağıda sizlere sunalım!

Dün, Hobbit‘te oynayacak olan üç cücenin ortaya çıkışının ardından bugün de bu bacaksız kahramanların iki tanesi daha tanıtan yeni bir görsel yayınlandı; Oin (John Callen) ve Gloin (Peter Hambleton).

Thorin Meşekalkan’ın uzaktan kuzeni olan bu iki yiğit kuzeyli cüce, kendi halklarına olan bağlılıklarından ve aynı zamanda bu maceraya azımsanmayacak miktarda bir para yatırdıklarından dolayı ekibe katılıyor.

Gloin, Bombur’la birlikte ekipte evli olan iki cüceden biri ( o sıralar dişi cücelerin nüfusunda genel bir azalma vardı). Karısı, özellikle zarif sakalıyla beğeni toplayan bir güzeldi. Gloin, genç oğlu Gimli ile de gurur duyan bir baba (sizin de bildiğiniz gibi ileride kendisi meşhur Yüzük Kardeşliğinin bir üyesi olacak).

Oin ise Gloin’in kardeşi. Her ne kadar kardeşler kimin daha iyi olduğu konusunda sürekli münakaşa etseler de kamp ateşi yakmakta Oin’in üstüne yoktur. Kendisi aynı zamanda Balin’le birlikte Moria madenlerine giren cücelerden de biridir.

oin gloin
Fotoğraf: James Fisher