Yaşlı Adamın Savaşı Ön Okuması Yayında!

old mans war top

Yurt dışında oldukça iyi tanınan bilimkurgu yazarı John Scalzi’nin 2005 yılında çıkan ve 2006 yılında en iyi roman dalında Hugo ödülüne aday gösterilen kitabı Old Man’s War – Yaşlı Adamın Savaşı nihayet Türkçe çevirisiyle mart ayında İthaki Yayınları’ndan çıkıyor!

Uzun süredir takip ettiğimiz ve herhangi kitabının bir an önce dilimize çevrilmesini istediğimiz bu yazar sonunda gerek sevdiğimiz bir yayınevi gerekse en iyi kitaplarından biriyle raflarımızı süslemeye hazırlanıyor!

Özellikle yayınlandığı tarihten itibaren büyük ses getiren ve eleştirmenlerden tam not alan kitabın devamı da yazıldı. Toplamda dört kitaptan oluşan serinin ayrıca iki adet kısa hikâyesi bulunuyor. Son bir dipnot olarak kitabın filminin çekileceğini de belirtmiş olalım.

Peki tüm bu haber sadece kitabın mart ayında çıkacağı haberi miydi? Elbette hayır! 75 yaşındaki John Perry’nin artık dünyada yapacak bir işinin kalmadığını düşünmesi ve askere katılması ile başlayan maceranın giriş bölümünü ÖN OKUMA olarak yayımlıyoruz!

Çevirisini Cihan Karamancı’nın üstlendiği ve Ozancan Demirışık’ın yayına hazırlamakta olduğu romanın İthaki Yayınları tarafından yollanan giriş bölümüne BURADAN ulaşabilirsiniz!

Keyifli okumalar dileriz.