Guardians of the Galaxy’den Yeni Fragman!

guardians of the

Marvel takipçilerinin ısrarlarına dayanamayıp James Gunn’ın yönettiği Guardians of the Galaxy için tek parça halinde ikinci bir fragman daha yayınladı.

Marvel evrenini nasıl biliriz gençler? Eline geçirdiği her şeyi son damlasına kadar sıkmasıyla değil mi? Guardians of the Galaxy ilk duyurulduğunda açıkçası kendi içinde bile diğer kahramanları kadar bilinmediğinden ve uzayın çok çok derinliklerinde gezdikleri için diğer kahramanların hikâyelerine neredeyse hiç karışmadıklarından, filmin nasıl olacağı hakkında kötü düşüncelerim vardı. İlk fragmanla bu düşüncelerim altüst olmuştu. İkincisi ile ise heyecanlanmadan edemedim! Yine de eleştirmem gerekeceğim tek yanı klasik, incelikten uzak, gözümüze sokulan espriler olur herhalde.

Oyuncu kadrosunda Parks and Recration’ın sevilen yüzü Chris Pratt olması bile izlenesi olması için yeterli olabilir. Kendisi yine eserin en sevilen oyuncusu olmaya aday. Bunun yanında hangi renkten olursa olsun Zoe Saldana birçok erkeğin gönlünü çalacak gibi duruyor. (Yeşil iyidir iyi…)

Umuyoruz klasik bir “evrenin sonunun gelmesini engelleme” hikâyesi izlemeyiz. Konunun Infinity Stone üzerinden dönecek olması Avengers ile bağlantıya gireceğini düşünmemize neden olabilir ancak umuyoruz ki bu sırt sırta savaşmak kadar ileriye gitmez. Şimdilik yeni fragmana bakmakla yetinip 1 Ağustos’u bekleyelim. Fragmanı izledikten sonra da ağzımızın sularını silelim.