Distopya Söyleşisi, İletişim Yayınları ve Rob 389 İşbirliğiyle Geliyor!

dystopia

Distopya edebiyatı son yıllarda pek çok yazarı bünyesine kattı. Artık pek çok okur bu türden haberdar. Şimdi bir de bu türü alanında uzman kişilerden, edebiyatçılardan dinlemeye var mısınız? Üstelik İletişim Yayınları ve Robinson Crusoe 389 iş birliğiyle!

“Distopya – Bugünden bakışla nasıl gözüküyor? Özgür hayatlarımızın distopyayla olan sınırı nerede başlayıp bitiyor?” söyleşisi hemen bu hafta içinde gerçekleşecek. Beyoğlu’nda yer alan Robinson Crusoe 389 kitabevinde gerçekleşecek söyleşideki konuşmacılar bu etkinliği daha büyük bir açlıkla beklememize neden oluyor.

Son romanı Doğa Tarihi ile bize plazalardan bir modern hayat kabusu yaratan Hakan Bıçakçı ve Bir Sabah Uyandığımda Yoktum ile bu defa bir plaza erkeğinin bir sabah görünmez oluşunu konu eden Işıl Kocaoğlan bu söyleşide bizleri bekliyor. Ama bununla da bitmiyor ve Yangın adlı romanında, yangınlarla kurulu distopik bir düzen, onlardan kaçan bir grup insanın farklı bir yaşam arayışını anlatan Özge Sarıoğlu da bu söyleşide dinleyeceğimiz bir diğer isim.

Ne mutlu ki distopyanın karanlığını ciğerlerimize çekeceğimiz bu etkinlik ücretsiz! Her edebiyat tutkunu için bulunmaz bir fırsat bu. Bizden söylemesi.

Etkinlik Özeti:

Tarih: 18 Nisan Cumartesi, 17:00

Yer: Robinson Crusoe 389 – İstiklâl Caddesi 136, Kat:4, Beyoğlu