Guardians of the Galaxy 2 “Babalar” İle İlgili Olacak

guardians-of-the-galaxy

Filmin yazarı ve yönetmeni James Gunn’dan ilginç ve samimi bir açıklama geldi. Guardians of the Galaxy 2’nin senaryosunu yazmaya başlayan Gunn, ikinci filmin babalarla ilgili olacağını belirtti. İlk filmi izlemiş olanlar neyi kastettiğini fark etti sanırız?

İlk filmi izlemeyenler için buradan sonrası spoiler olacaktır. İzlediyseniz gelin habere devam edelim.

Birinci filmde babasını tanımayan Star Lord’u görüyorduk. Filmin sonunda ne oluyordu peki? Mavili korsan kaptanımız Yondu, Star Lord uzaklaşırken onu babasına benzetiyordu, değil mi? Üstelik bir hayli güçlü olduğuna değindi babasına.

Sahneyi hatırladıysak hiç vakit kaybetmeden James Gunn’ın ikinci filme dair açıklamasına göz atalım:

Yeni filmle ilgili heyecan duyduğum çok şey var. Bakın, hala Star Lord karakteri ve geleceğiyle ilgili heyecanlıyım. Özünde, Guardians ailelerle ilgili bir film ve eğer ilk film o ve annesiyle ilgiliyse, bu [ikinci film] babalarla ilgili bir hikaye olacak.

Bu durumda ikinci filmde Star Lord’un kayıp babasıyla buluşacağını düşünebilir miyiz? Ama tam bu noktada Gunn açıklamasını kesiyor ve ser verip sır vermiyor. Fakat, bambaşka bir şey diyor ve bu da en az sorumuz kadar ilgi çekici.

Gunn’a bakılırsa Guardians of the Galaxy iki filmle sınırlı kalmayacak.

İkinci hikayenin nasıl bir şey olacağını uzun zamandır biliyordum. Ve üçüncünün de !

Pekala, aslında şaşırmadık. Bir şey tuttuğunda bir ya da iki asla yeterli sayı olmuyor. İlk filmle oldukça eğlenmiş bizler ikinci ve hatta üçüncüde de aynı kahkahaları atmak, aynı heyecanı duymak istiyoruz.

Bu arada, bu açıklamadan sonra Gunn’ın acilen ikinci filmin senaryosunu yazışını hızlandırması gerek!