Flash Gordon, Yeniden!

flash-gordon

Uzay operası kültlerinden Flash Gordon’u yeniden beyaz perdede görmeye hazır mıyız? Üstelik yönetmen koltuğunda X-Men: First Class’ın başarılı yönetmeni  Matthew Vaughn’un olma ihtimali var.

Flash… A-aaa! Queen bu sözlere giriyor  şarkıya ve Flash Gordon her şeyden önce o efsanevi soundtrack’iyle zihnimizde canlanıyor. Belki de bu yüzden Flash Gordon’lar arasında 1980 yapımı olanın bizim için yeri daha ayrı. Belki de bu yüzden bu kadar heyecanlandık!

Matthew Vaughn ismine pek çok başarılı yapımdan aşinayız aslında. X-Men: First ClassKingsman: The Secret Service, Kick-Ass ve Neil Gaiman’ın ünlü eserinin aynı isimli uyarlaması olan Yıldıztozu’nda hep o vardı. Şimdiyse Flash Gordon’un yeni versiyonu için düşünülen isimler arasında başı çekiyor.

20th Century Fox tarafından yapımcılığı üstlenilecek filmin şu an için planlanan herhangi bir çıkış tarihi yok. En son 2014’te gündeme gelmişti konu, fakat ciddi adımlar bu sene atılacak gibi görünüyor. Bunun en büyük kanıtı da yönetmen koltuğu için isimlerin yeni yeni gündeme gelmesinden kaynaklanıyor.

O değil de, film yapılırsa soundtrack’lerini kim yapacak? Yeni Flash Gordon eskisini aratır mı bilemeyeceğiz, fakat soundtrack albümü için ciddi bir yardırgama yaşayabiliriz.

Flash! A-aaa!