Küçük Prens İçin İkinci Trailer Geldi!

kucuk-prens-header

Antoine de Saint-Exupery’nin ölümsüz eseri Küçük Prens, bizi bizden alan ilk trailer’ından sonra ikincisiyle karşımızda.

Yakın zamanda yazarının ölümünün üzerinden geçen 70 yıl nedeniyle, Küçük Prens’in telifleri herkese açık hale gelmişti. Böylece hem dünyada hem de ülkemizde, bir anda her yerden Küçük Prensler fırlar olmuştu. Hatta hatırlarsanız onların bir listesini de yapıp, telif durumundaki kuralı sizlere uzun uzun açıklamıştık. Tabii bizden sonra başka yayınevleri de geldi bu listeye. Hızlarına yetişmek ne mümkün!

Biz yaklaşan animasyon filminin de bunda etkisi olduğunu düşünüyoruz açıkçası. Ama elbette eserin büyüklüğünü ya da haklı “kült” unvanını reddedemeyiz.

Şimdi gelelim ikinci trailer’a. Kitap sayfalarıyla bezeli bu animasyon filminde ikinci trailer da yüzümüzde o minik, tatlı tebessümü oluşturuyor. Küçük Prens sayfalarla bezeli dünyasında bir kitap karakteri olmayı sürdürüyor ve onu bu sayfalarda tanıyan küçük kızın öyküsü de onunla birlikte devam ediyor. Egzantirik komşusu Pilot sayesinde Küçük Prens ile tanışan küçük kız ve kitabın içindeki Prens’imiz bakalım neler yaşayacak. Bunun için sayfaları çevirmek gerek sanırız.

Minik bir hatırlatma yapalım. Kungu Fu Panda’nın yönetmeni Mark Osborne tarafından uyarlanan filmin Fransa’da Ekim 2015’te çıkması bekleniyor. Ama bize gelişi gecikmesin lütfen!