X

Minionlar’ın Sarısı Bir Boya Firmasına Esin Kaynağı Oldu

Despicable Me animasyonunun mıncıklanası sarı yaramazları Minionlar, yaza kendi filmleriyle girecek. Ama ondan önce büyük bir boya firmasına esin kaynağı oldular gibi görünüyor.

Pantone Color Institute sandığınız gibi bir boya markası değil. Onlar kendi renk uzmanlarına sahip, gerektiğinde sizlere bu konuda danışmanlık da yapıyor. Özellikle baskı, bazense üretimde (kumaş ve plastik gibi) alanında yer alıyorlar. Dahası, kendileri bu işin devlerinden biri olduğu gibi, teknolojisinde de adından söz ettiren bir isim.

Şimdi gelelim konumuza! Ülkemizde Çılgın Hırsız adıyla çıkmış Despicable Me’nin sarı sarı minionları bu firmaya ilham kaynağı oldu. Twitter hesapları üzerinden yaptıkları açıklamada ilk kez bir karakter üzerinden renk isimlendirdiklerine değindiler.

Çeviri: Pantone Color Institute, PANTONE Minion Sarısını sunar: Bizim ilk karakter markalı rengimiz.

Minionlar’ın filmi dünyada 10 Temmuz 2015’te vizyona girerken, ülkemize gelişi şimdilik 4 Eylül 2015 olarak görünüyor. Bu aradaki birkaç aylık farktan hoşnut değiliz. Bu sırada Pantone’a Minion Sarısı’nı sipariş etmemek için nasıl bekleyeceğiz, hiç bilmiyoruz.