Karayip Korsanları 5’ten İlk Görsel Yayınlandı

karayip-korsanlari-5-logo

Kaptan Jack Sparrow’u özlediniz mi? Çekimleri devam eden yeni Karayip Korsanları filmi “Dead Man Tell No Tales”den  Kaptan Sparrow’lu ilk görsel yayınlandı.

Bildiğiniz üzere sinema tarihinin en başarılı ve en çok hasılat yapmış serilerinden biri olan Karayip Korsanları’nın 5. filminin çekilip çekilmeyeceği uzun bir süre belirsizliğini korumuştu. Geçtiğimiz yılsa Disney nihayet beklenen müjdeyi vermiş ve serinin kaldığı yerden devam edeceğini duyurmuştu.

İsmi “Dead Man Tell No Tales” (Ölü Adamlar Hikaye Anlatamaz) olarak belirlenen filmin çekimleri geçtiğimiz aylarda nihayet başladı. Hatta efsane korsanımız Jack Sparrow’a hayat veren Johnny Depp’in sette elini kesip yaralandığı ve çekimlere bir süre ara verildiği haberleri gelmişti son günlerde.

Dead Man Tell No Tales’in çekimleri şu anda tüm hızıyla devam ediyor, hatta yapımcı Jerry Bruckheimer geçtiğimiz günlerde filmden ilk görseli Twitter üzerinden paylaştı.

karayip-korsanlari-5-jack-sparrow

Filmin konusundan da kısaca bahsedecek olursak; sempatik korsanımız Jack Sparrow’un başı bu kez Kaptan Salazar’la derde giriyor. Peşindeki hayalet korsanlarla birlikte denize yelken açıp tüm korsanları öldürmeyi planlayan Salazar’dan kurtulmak için Jack’in tek umudu ise onu taşıyan kişiye mutlak bir güç sağlayan Poseidon’un Zıpkını’nı bulmak.

Geoffy Rush’ı yine Kaptan Barbossa olarak izleyebileceğimiz filmin oyuncu kadrosunda bu kez usta aktör Javier Bardem de bulunuyor. Hatta gelen söylentilere göre Orlando Bloom’un da seriye geri dönme ihtimali söz konusu.

7 Temmuz 2017’de vizyona girmesi planlanan yapımın serinin önceki filmleri kadar başarılı olup olamayacağı merak konusu tabi. Yine de yeni bir Karayip Korsanları filmi izleyecek olmak oldukça heyecan verici, sizce de öyle değil mi?