Suicide Squad’tan İlk Deadshot Görüntüleri Sızdı

deadshot-header

Suicide Squad filminde Deadshot olarak izleyeceğimiz Will Smith’in ilk fotoğrafları internete düştü. Ama tıpkı Jared Leto örneğinde olduğu gibi bu da hiç mi hiç beklediğimiz gibi değil.

Geçen hafta Joker’in yaratılışının 75. yıldönümü şerefine Jared Leto’nun sıra dışı bir fotoğrafını paylaşan ve interneti resmen ayağa kaldıran yönetmen David Ayer şimdi de yeni bir tartışmanın perdelerini aralamış gibi görünüyor. Çünkü çekimleri devam eden filmden Will Smith’in canlandırdığı Deadshot’a dair ilk görüntüler ortaya çıktı. İşte Deadshot!

will-smith-deadshot-01

Nasıl? Beklediğiniz gibi değil derken haklıymışız, değil mi? Setten ‘sızdıralan’ bu fotoğraf yeni yeni dinmeye başlayan tartışmaları yeniden alevlendirdi. Kimileri yönetmen David Ayer’i kahramanları mahvetmekle suçlarken kimileriyse bunun karakterlerin kökenine dair bir film olabileceğini, belki de hiçbirini o alıştığımız süper-kötüler olarak göremeyeceğimizi iddia ediyor.

Bizim tahminimizse bunun bir flashback sahnesi olabileceği yönünde. Çünkü çizgi romanları yakından takip edenlerin de çok iyi bildiği gibi Deadshot tek gözlüdür, buradaysa iki gözü de sağlam. Üstelik kızıyla alışveriş ederken görülüyor. O nedenle bunun geriye dönük bir hatıraya ya da Deadshot’ın nasıl olup da kiralık katilliğe soyunduğunu gösteren bir anıya ait olması çok yüksek. Yalnız kemer detayı da gözümüzden kaçmış değil!

will-smith-deadshot-03 will-smith-deadshot-02

Yine de David Ayer’in kafasında bambaşka bir film, bambaşka bir evren olması da mümkün elbette. Belki de gerçekten de tüm o süper kötüleri henüz o kadar da “süper” olmadıkları bir zamanda, hepsinin insancıl yönlerine şahit olacağımız bir zaman aralığında izleriz. Kim bilir?

Suicide Squad 2016’nın yaz aylarında, Batman v Superman’den birkaç ay sonra beyazperdede olacak.