Ninja Kaplumbağalar 2 Filminden Yeni Kareler

casey-jones-april-oneil

Çekimleri şu aralar sürmekte olan Ninja Kaplumbağalar 2 setinden April O’Neil’e ve Casey Jones’a dair yeni görüntüler geldi. Ayrıca bir de Shredder’a dair güzel haberimiz var.

Michael Bay bu kez işi sıkı tutuyormuş gibi görünüyor. İlk film, gişelerde elde ettiği hatırı sayılır başarıya rağmen gerek eleştirmenlerin gerekse de serinin hayranlarının memnuniyetsiz kaş çatışlarına maruz kalmaktan kurtulamamıştı. O nedenle film ekibinin seyircileri yeniden sinemaya çekebilmek için iyi bir koz ya da kozlar kullanmaları gerekiyor. Onlardan birinin Rocksteady ve Bebop olduğunu geçen hafta öğrenmiştik zaten. Bir diğeriyse hokey sopaları ve ifadesiz maskesiyle karizmatik dostumuz Casey Jones

Arrow dizisinden tanıdığımız Stephen Amell’in Casey Jones’u ve artık nerede görsek tanıdığımız güzel yıldız Megan Fox’un April O’Neil’i canlandırdığı film çekimlerin bir kısmı şu sıralar New York sokaklarında sürüyor. Bunu fırsat bilen kaplumbağa dostları da kameralarını kullanmaktan geri kalmıyor elbette. İşte sizlere April ve Casey’e dair son fotoğraflar.

megan-fox-april-oneil-1 megan-fox-april-oneil-2

(Üzerlerine tıklayıp büyük hâllerine ulaşabilirsiniz.) 

Megan Fox o sarı perukla April’a daha çok benzememiş sizce de? Ne yazık ki bu sadece bir kılık değiştirmeden ibaret görünüyor. Peki ya elindeki kutu ne olabilir sizce? Mutajen mi? Hmmm…

stephen-amell-casey-jones-1 stephen-amell-casey-jones-2

Casey ise ilk olarak henüz maskesini kuşanmamış ama sopalarını eline almış bir hâlde çıkıyor karşımıza. Yüzündeki şaşkın ifade Stephen Amell’e rolüne henüz alışamamış gibi bir ifade katmış. Yine de bu rolün hakkını vereceğine güvenimiz tastamam. Bu da maskeli hali:

casey-jones-3

Bizim için güzel, Kaplumbağalar için kötü olan haberse bu kez filmde aslına daha sadık bir Shredder izleyecek olmamız. İzleyicilerin geçen seferki şikayetlerini dikkate alan yapımcılar bu rolü üstlenmesi için Brian Tee (The Fast and the Furious: Tokyo Drift, The Wolverine) ile anlaşmış durumda.

Ninja Kaplumbağalar 2 (ya da diğer adıyla Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half Shell) 3 Haziran 2016’da beyazperdede olacak.