“Civil War” Filmine Dair İlk Görseller Ortaya Çıktı!

civil-war-ust

Age Of Ultron’un gösterime girmesiyle ve Captain America: Civil War filminin çekimlerinin başlamasıyla birlikte Marvel’in bir sonraki büyük projesine dair ilk içerikler de bir bir internete düşmeye başladı.

Eski Latino Review muhabirlerinden Umberto Gonzales (nam-ı diğer El Mayimbe) kendine ait yeni sitesini açmadan önce elinden geldiğince çok takipçi toplamaya çalışıyor. Peki bunu nasıl yapıyor? En çok merak edilen filmlere dair ilk görselleri yayınlayarak elbette! Bu kez kopardığı yeni görseller ise Captain America: Civil War filmine ait.

https://instagram.com/p/2QwuW5jpho/?taken-by=umbertogonzalez

Sizin de gördüğünüz gibi Captain America ve Iron Man kozlarını şimdiden paylaşmaya başlamış bile! Captain’in kostümünün eskisine nazaran daha korunaklı olduğu, zırhının bazı parçalarını güçlendirdiği gözümüzden kaçmıyor. Ne de olsa karşısında “demir” gibi bir adam var bu sefer.

Iron Man ise “Bleeding Edge” model zırhını kuşanmış olarak çıkıyor karşımıza. Nano-Makineler kullanılarak üretilmiş bu zırh Tony Stark’ın beyin dalgalarına göre hareket ediyor ve daha önce Thor, Red Hulk gibi olağanüstü güçlü rakipleri yenmek için kullanılmıştı. Tabii bu anlattıklarımız çizgi-romanlar içi geçerli; filmin senaryosu başka bir açıklama kullanabilir.

https://instagram.com/p/2TPoQ4DpgP/?taken-by=umbertogonzalez

Captain America: Civil War, Joe and Anthony Russo tarafından yönetilecek. Filmde olacağı doğrulanan karakterler ise şimdilik Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Hawkeye (Jeremy Renner), Winter Soldier (Sebastian Stan), Baron Zemo (Daniel Brühl), Crossbones (Frank Grillo), Falcon (Anthony Mackie) ve Black Panther (Chadwick Boseman).

Filmin çıkış tarihi ise 6 Mayıs 2016 olarak gözüküyor.