Arrow ve Flash’in Yapımcısından Yepyeni Bir Dizi: Supergirl

supergirl

CBS’nin başarılı senarist ve yönetmeni Greg Berlanti, Arrow ve Flash ile yakaladığı başarılı süper kahramanlar dizilerine tanıdık bir ismi daha ekliyor: Supergirl!

Berlanti’nin bir Supergirl dizisi çekmek istediği son birkaç aydır kulislerde dolaşan bir haberdi zaten. Ama bunlar sadece birer olasılıktan ibaretti. Ancak CBS geçtiğimiz hafta içi plot bölüm için yeşil ışığı yaktı ve böylece proje de resmen hayata geçti.

Başrolde Melissa Benoist’i izleyeceğimiz de kesinleşen bilgiler arasında. Kendisi 24 yaşındaki Kara Zor-El’i, yani Supergirl’ü canlandıracak.

İlk kez 1959 yılında Otto Binder ve Al Plastino tarafından yaratılan Supergirl de tıpkı kuzeni Superman gibi Kriptonludur ve kendisiyle aynı güçlere sahiptir. Ve tabii zayıflıklara da… Yıllar içerisinde pek çok çizgi-roman kahramanı gibi o da ölüp ölüp dirilmiş, farklı güçlere ve kişiliklere sahip olarak tekrar kaşımıza çıkmıştır. Tek bir fotoğrafa bakarak yorum yapmak çok da sağlıklı olmasa da dizideki hâli orijinal versiyonuna sadık kalacak gibi görünüyor. Bekleyip göreceğiz…

Yeni dizinin 2015 – 2016 ekran takviminde yer alacak şekilde hazırlandığı söyleniyor. Gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.