Onaylandı: Wolverine 3, Hugh Jackman’ın Son X-Men Filmi Olacak

wolverine-hugh-jackman

Hugh Jackman açıkladı, The Wolverine 3’ün yönetmeni James Mangold onayladı. Jackman son kez X-Men olarak boy gösterecek.

The Wolverine 3, yapılan açıklamaya göre Hugh Jackman’ın bu rolü son kez üstlenişi olacak. 2017 yılında gösterime girecek filmden sonraysa Logan karakterinden emekliliğe ayrılacak.

En son 2014 yılında gündeme getirmişti bu ayrılığı Jackman. Biz de sizlere bu açıklamalarını aktarmıştık. Görünüşe göre artık kararında oldukça ciddi.

Bir televizyon şovuna katılan Jackman, sorulan bir soru üzerine bu kararı neden verdiğini şöyle açıkladı:

Bu sefer son. Çünkü bunun için doğru bir zaman olduğunu düşünüyorum. Ve dürüst olalım, film çıktığında bu rolü ilk oynayışımın üzerinden 17 sene geçmiş olacak. Milyon yıl geçse bu işin bu kadar uzun süreceğini hayal dahi etmezdim, o yüzden hayranlarıma bu rolü oynama fırsatı sundukları için çok teşekkür ediyorum. Son filmde yapacağımız şeyi kafamda şekillendirdim sayılır, o nedenle bunun rolü bırakmak için kusursuz bir yol olduğu kanısındayım.

“Rolü bırakmak için kusursuz bir yol…” Hmmm, sizce ne demek istiyor olabilir? Röportajın videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Görüntü kalitesi pek iyi değil, affınıza sığınıyoruz.

Peki bu durumda yeni Wolverine kim olacak? X-Men: Apocalypse’teki genç Cyclops, Jean ve Storm’un gibi genç bir Wolverine görebilir miyiz? Dahası, Jackman’ın 2014’te şakasını yaptığı İhtiyar Logan çizgi romanını beyaz perdede görmek efsane olmaz mıydı?

Keşke…