Batman v. Superman’in Kötü Adamı Lex Luthor’u Savaş Zırhıyla Görecek Miyiz?

lex-luthor-armor

Batman v. Superman: Dawn of Justice filminin kötü adamının, Superman’in ezeli düşmanı Lex Luthor olacağı açıklandı. Ancak şimdi başka bir soru gündemde: Onu o klasik savaş zırhı içinde mi göreceğiz?

Film her ne kadar süper kahraman dünyasının iki kült ismi, Batman ve Superman arasındaki çatışmayı konu alacaksa olsa da, süper kahramanların olduğu yerde bir kötü adam mutlaka olur. Yılanın başıysa Lex Luthor olarak seçilmişti.

Sosyal Ağ filmiyle yakından tanıdığımız Jesse Eisenberg tarafından canlandırılacak Lex Luthor için yeni bir açıklama yapıldı. Luthor’un uzun yıllardır çizgi romanlarda boy gösteren o yeşil-mor savaş zırhını, çizgi romanlardaki haline uygun biçimde filmde de göreceğimize dair bir söylenti başladı.

Peki Luthor bu zırhı nasıl elde ediyor? Bu bir söylenti olsa da, şimdi vereceğimiz bilgiler Man of Steel’in son filminin finaline dair spoiler olacak.

Popüler bir teoriye göre, Luthor bu zırhı terk edilmiş Kripton teknolojisiyle yapmış olabilir. Ayrıca, General Zod’un cesedinin de bu zırhın yapımında rol oynamış olması popüler teorinin diğer parçasını oluşturuyor.

Spoiler Sonu

Sizce savaş zırhını görecek miyiz? Göreceksek, gerçekten de çizgi romana sadık bir tasarım olacağını düşünüyor musunuz?

Lex Luthor filmin tek kötü adamı olmayacak, ancak diğerlerinin kim olduğu (Joker? Brainiac? Doomsday?) henüz netlik kazanmadı.