X

Guardians Of The Galaxy’nin Star Lord’u Gelecek Marvel Filmlerindeki Rolü Hakkında Konuştu

Chris Pratt, GQ dergisiyle yaptığı röportajda Marvel ile olan sözleşmesi ve Guardians of the Galaxy’nin devam filmleri ile diğer Marvel filmlerinde alabileceği roller hakkında konuştu.

Kendisini son olarak yepyeni Jurassic Park’ta izleyeceğimiz Chris Pratt, öncelikle hakkındaki bazı dedikoduları kesinkes reddetti ve Ghostbusters ile Indiana Jones filmlerinin yeniden çekimlerinde oynamayacağını açıkça belirtti.

Verdiği demeçte Marvel ile olan kontratına da değinen aktör, Guardians of the Galaxy filmleri ve bir de Guardians of the Galaxy harici filmde yer almak üzere anlaşması bulunduğunu şu sözlerle belirtti:

Üç ya da beş tane daha Guardians of the Galaxy, ya da her neyse, çekmekle yükümlüyüm. Bilirsiniz işte, iki tane Guardians of the Galaxy ve birkaç tane farklı şey.

Pekala, o zaman cepte 2 adet Guardians of the Galaxy devam filmi var. Peki onlardan hariç olan o 3. film anlaşması ne?

Kendisi en az 2 devam filmini bu röportajın devamında onaylıyor ve devam ediyor. Karakteri Star Lord’un, diğer Marvel kahramanlarıyla beraber yer alacağı bir spin-off’un da onayını veriyor.

Aslında standart bir Marvel anlaşmasına benziyor onunkisi. Ancak “diğer Marvel kahramanlarıyla” birlikte yer alacağı film ne olabilir? Bu filmin Avengers: Infinity War olacağı yönünde kuvvetli bir inanç var. Ama pekala Captain Marvel ya da Inhumans da olabilir.

Desenize, yine bekleyip göreceğiz.