Norman Osborn İçin Matthew McConaughey Söylentisi

norman-osborn-matthew-mcconaughey

Spider-Man’in yeniden (yenidenin yenisi?) çekilecek filminde Norman Osborn rolü için Matthew McConaughey’nin düşünüldüğü iddia edildi.

Dallas Buyer Club, True Detective ve son olarak Interstellar gibi başarılı yapımlarla adından sıkça söz et Matthew McConaughey’yi bir de Spider-Man filminde görmek ister miydiniz? Çünkü söylentilere bakılırsa kendisi Spidey’nin ezeli düşmanlarından Norman Osborn rolü için düşünülüyormuş.

YouTube kanalı That Hashtag Show’un haberine göre, Marvel yeni Spider-Man filmi için başarılı aktörü radarına almış. Bu kanala pek itibar etmeyebilirsiniz, ancak  Avengers: Age Of Ultron ile ilgili bazı sözleri daha sonradan doğru çıkmıştı.

Peki ya McConaughey cephesinde neler oluyor? Bildiğimiz kadarıyla kendisi hem DC hem de Marvel’ın senaryolarını önceden okuduğunu belirtmiş ve halen çizgi roman uyarlaması filmlere açık olduğunu bildirmişti. Üstelik çok yakın bir zaman önce söylemişti tüm bunları.

İhtimaller, ihtimaller. Peki ya siz Matthew McConaughey’yi herhangi bir çizgi roman uyarlamasında görmek ister miydiniz?