Emma Stone, Olası Spider-Gwen Filmleriyle İlgileniyor

emma-stone-gwen-stacy

Marvel, Spider-Man filmlerini bir türlü toparlayamıyor, ama çalışmalar sürüyor. Şimdiyse kısa zamanda fenomen haline gelmiş Spider-Gwen dedikodu ağlarına takıldı. Emma Stone’a da bir röportajda bu soru soruldu.

Marvel sinematik evreni CEO’su Kevin Feige, pek çok filmde yükselişi yakaladıkları halde Spider-Man filmleriyle bellerini doğrultamamalarının üzerinde düşünüyor. Sony ile yapılan mailleşmelerden sızdırıldığı kadarıyla, çok kısa zamanda popülerleşmiş Spider-Gwen filmi de bunlardan biri.

The Amazing Spider-Man filmleri öldü. Andrew Garfield artık Peter Parker’ı oynamayacak. Peki Spidey’nin filmleri nasıl kurtarılmalı? Acaba The Amazing Spider-Man’nin Gwen’i Emma Stone, Spider-Gwen olabilir mi? Sızdırılan mailleşmelere göre Sony ve Marvel’ın ihtimalleri arasında bu da var.

Emma Stone, MTV ile yaptığı röportajda Spider-Gwen’i oynaması teklif edilmesi halinde (ve film gerçekten çekilirse), role oldukça sıcak baktığını söylüyor.

Hadi röportaja göz atalım! Bu arada Bradley Cooper’ın neden Peter’a, Spider-Peter denmezken Gwen’e Spider-Gwen denmesine dair getirdiği açıklamayı da görmeden geçmeyin