Guardians Of The Galaxy 2’de Yer “Almayacak” Kötüler Belli Oldu

james-gunn-guardians-of-the-galaxy

Guardians Of The Galaxy’nin yönetmeni James Gunn, devam filminde yer almayacak kötü adamları açıkladı.

Facebook üzerinden yönetmene ulaşan bir hayranı, ikinci filmde Shi’ar ırkını ya da Fatih Kang’ı görüp göremeyeceğimizi sormuş kendisine. Gunn da oldukça açık ve samimi bir şekilde yanıtlamış bu soruyu.

Hem Shi’ar ırkının hem de Kang’ın kullanım hakları Fox’ta. Guardians Of The Galaxy 2’de hangi karakterlerin yer alacağına çok uzun bir zaman önce karar verildi.

Çizgi-romanları yakından takip eden okurlarının iyi bildiği üzere hem Fatih Kang hem de Shi’arlar bugüne kadar pek çok kahramanın başına galaktik çoraplar örmüştür. Bununla birlikte Shi’ar ilk olarak X-Men’de, Kang ise Fantastik Dörtlü’de ortaya çıkmıştır. Bu da demek oluyor ki kendilerini ancak bu filmlerin devamında görebiliriz.

James Gunn daha önce de Nova, Uzayşövalyesi Rom, Kaptan Marvel ve Ronan karakterlerinin de filmde yer almayacağını belirtmişti. “Eee, geriye kim kaldı?” dediğinizi duyar gibi oluyorum. Eh… en azından ilk filmde gördüğümüz tük ekibin yerini koruyacağını biliyoruz. Hatta aldığımız duyumlara göre kendilerine iki kahraman daha katılacakmış.

Guardians Of The Galaxy 2, 5 Mayıs 2017’de bizlerle olacak.