X

The Rock, ‘Küçük Çin’de Büyük Bela’yı Yeniden Çekmek İstiyor

Hollywood’un ünlü aksiyon oyuncusu Dwayne ‘The Rock’ Johnson, 80’li yılların unutulmaz klasiklerinden biri olan ‘Küçük Çin’de Büyük Bela’yı yeniden beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor.

Ellerinden şimşekler atan ninjalar, tuhaf yaratıklar, kötü büyücüler, hız kesmeyen aksiyon ve bol bol mizah… Kurt Russell’ın sarışın ve uzun saçlı olduğu dönemlere gelen Küçük Çin’de Büyük Bela gösterime girdiği ilk yıllarda çok fazla ilgi görmemişti belki ama çoğu kült film gibi gerek ülkemizde gerekse de yurtdışında sonradan patlama yaparak adını efsaneler arasına Çin alfabesiyle yazdırdı. Hatta daha sonra Mortal Kombat gibi bir efsaneye bile bol bol ilham kaynağı oldu.

The Wrap sitesinin yayınladığı bir habere göre filmin büyük hayranlarından biri olan Dwayne ‘The Rock’ Johnson, 20th Century Fox’a bizzat teklif götürerek bir yeniden çekim teklifinde bulunmuş. Daha önceki filmlerinde kendisine yardım eden Dany Garcia ve Hiram Garcia da bu projede kendisine tam destek veriyor. Filmin senaryosu ise Thor’un ve  X-Men: First Class’ın arkasındaki isimler olan Ashley Miller ile Zack Stentz olarak düşünülüyor. Başroldeyse The Rock oynayacak elbette. Genel kanı Fox’un bu teklife hayatta hayır demeyeceği yönünde.

Dwayne Johnson bu aralar oldukça yoğun bir tempo içerisinde doğrusu. Kendisini en son San Andreas’ta, ondan önce de Fast & Furious 7’de görmüştük. Johnson bu esnada HBO dizisi Ballers’da oynamaya, Disney’in yeni animasyon filmi Moana için seslendirme yapmaya, Shazam filminde Black Adam’ı oynamaya hazırlanmaya ve Guardians Of The Galaxy benzeri Alpha Squad Seven için ısınmaya devam ediyor.

Ne ara fırsat bulup da Küçük Çin’deki 35 yıllık bu belayı çözeceğini bilmiyoruz ama biz yine de umutluyuz. Yine de bir remake yerine devam filmi daha iyi olmaz mıydı sizce de?